Sådan får du odds 14 på sejr til Danmark over Chile

Danmark landshold

Der er lagt op til et brag af en kamp, når Danmark i aften møder Chile på Aalborg Portland Park. Chilenerne formåede ganske vist ikke at kvalificere sig til VM, men de er regerende sydamerikanske mester og dermed et fodboldhold af allerhøjeste kvalitet. Derfor venter der også Åge Hareides tropper en stor opgave, når kampen fløjtes i gang. Danskerne går dog ind til kampen som favoritter, da chilenerne ventes at spare flere profiler, og hos bookmakeren betfair kan nye kunder lige nu hente hele odds 14 på sejr til Danmark over Chile.

Man kan spille op til 50 kroner til det forhøjede odds, hvilket giver en odds bonus på 700 kroner. Denne skal blot gennemspilles en enkelt gang til odds 1,50 eller derover, hvorefter man kan hive hele 1050 kroner ud igen.

 

Hent odds 14 på Danmark over Chile her

 

Sådan får du det forhøjede odds

betfair sportsbook er kendt for altid at have gennemsigtige og overskuelige kampagner. Dette tilbud på Danmark – Chile er ikke anderledes, og det er således fremragende odds tilbud til nye kunder. For at få adgang til odds 14 på dansk sejr hos betfair, skal man oprette sig via et af de orange links på denne side. De fører direkte til kampagnesiden, hvor man skal trykke “Tilmeld dig nu”.

Derefter skal man selvfølgelig oprette en konto. Når man gør dette, skal man bruge promokoden ZFBJZQ, der giver adgang til det forhøjede odds. Når man opretter sig via de orange links, bør denne kode være tastet ind automatisk, men hvis ikke skriver man den selvfølgelig bare selv.

Så snart man er logget ind, kommer spilkuponen frem, hvor man kan spille op til 50 kroner til det forhøjede odds.

betfair accepterer indskud helt ned til 50 kroner. Da det er det maksimale, man kan spille til det forhøjede odds, anbefaler vi, at man nøjes med 50 kroner. Man kan selvfølgelig sagtens indsætte flere penge, hvis man planlægger at oddse meget hos betfair men, hvis man bare vil udnytte denne kampagne, er der ingen grund til at indsætte mere end 50 kroner.

 

Så meget vinder du på Danmark – Chile

Hvis Danmark vinder kampen, vinder man 700 kroner. De 650 bliver indbetalt som odds bonus, imens ens eget indskud på 50 kroner, bliver indbetalt som kontanter. Bonussen skal herefter gennemspilles en enkelt gang til odds 1,50 eller højere, hvilket skal ske indenfor 90 dage.

Gennemspilskravet er et af de nemmeste at opfylde på den danske odds marked, så det bør ikke være det store problem at opfylde kravet. Man har simpelthen 90 dage til at spille for 650 kroner til odds 1,50 eller højere.

Det kan man gøre på flere forskellige måder. Enten kan man gennemspille bonussen i mindre bider. For eksempel 100 kroner her og 50 kroner der. Så længe oddset er mindst 1,50 tæller det hele med.

En mere anbefalelsesværdig måde er dog at placere hele bonussen på ét spil til odds 1,50. Det er en mere risikabel metode, men samtidig er gevinsten også markant større. Når det spil går hjem, står man nemlig med hele 1.050 kroner på kontoen, som man kan hæve. Dermed har man forvandlet sølle 50 kroner til 1.050 kroner på bare to spil. Hvis ikke ens spil går hjem, så har man blot tabt 50 kroner.

 

Derfor vinder Danmark

Der er ingen tvivl om, at Danmark er favoritter, når de tager imod Chile. Sydamerikanerne er et fremragende fodboldhold, men det er et hold i opbygning. Siden Chile missede kvalifikationen til VM 2018 er størstedelen af holdet blevet udskiftet. Profilerne hedder ganske vist stadig Alexis Sanchez og Arturo Vidal, men bredden er svækket.

Hele 14 spillere er blevet skiftet ud af Chiles trup, siden landet røg ud af VM-kvalifikationen til Brasilien i efteråret. Mange af de spillere, der ikke længere er i truppen, var blandt Chiles mest rutinerede. Folk som Claudio Bravo (119 kampe), Gonzalo Jara (110 kampe), Eugenio Mena (53 kampe), Jorge Valdivia (79 kampe, José Pedro Fuenzalida (48 kampe), Mauricio Pinilla (45 kampe) og mange flere er blevet udeladt til kampen imod Danmark. I alt har Chile sagt farvel til 551 landskampe i forhold til kampen imod Brasilien.

Da Chile spillede imod Sverige, og vandt 2-1, i sidste uge, var dette ikke til at se. Imod Danmark forventes det dog at blive tydeligt, da landstræner Reinaldo Rueda formentlig kommer til at skifte meget ud i sin trup. Da Chile ikke har nogen VM-slutrunde at se frem til, kan de tillade sig at give en masse unge spillere muligheden. Derudover vælger Rueda højst sandsynligt at sparre en række af de største profiler, da folk som Sanchez og Vidal allerede har spillet mange kampe i denne sæson. Rueda skal dermed sørge for at holde de rutinerede folk friske til VM-kvalifikationen starter til efteråret.

Hos Danmark ser det helt anderledes ud. De danske spillere skal ud og give den fuld gas for at bevise, at de skal med til VM. Her bliver der ikke sparret noget som helst, og dermed må man forvente en toppræstation fra danskerne.

Samtidig har de rød-hvide nu fået sparket rusten ud af benene og fundet hinanden igen. Panama-kampen var ikke pæn, men danskerne fik skabt flere chancer i anden halvleg. Den præstation skal spillerne bygge videre på, og dermed må man forvente et meget bedre spillende hold.

 

Kampagnens regler og vilkår

Man kan som beskrevet tidligere placere op til 50 kroner til det forhøjede odds 14,00 på Danmark – Chile. Nettogevinsten, på 650 kroner, hvis Danmark vinder udbetales som en bonus. Den skal omsættes en enkelt gang til minimum odds 1,50 indenfor 90 dage. Hvis ikke dette sker, vil bonussen forfalde. Indskuddet udbetales kontant, hvorfor det kan hæves så snart, man ønsker at gøre det.

Kun kontoer registreret i Danmark kan deltage i kampagnen. Indbetalinger med Neteller og Skrill giver ikke adgang til det forhøjede odds.

 

Hent odds 14 på Danmark over Chile her