Odds 5 på Bayern til at gå videre – Vind 250 kroner helt risikofrit

Få free bet på champions league hos nordicbet

Når Bayern München onsdag aften løber på banen i Istanbul er det velvidende, at de blot er 90 minutter fra Champions Leagues kvartfinale. Sydtyskerne vandt med hele 5-0 på hjemmebane i det første opgør, og det virker derfor fuldstændig utænkeligt, at de ikke går videre. Dette kan man også se på online bookmakers odds. betfair giver for eksempel blot 1,001 på, at Bayern München går videre, hvilket det naturligvis ikke er værd at oddse på. Det er der heldigvis råd for nu, da alle spillere uden en konto hos betfair, kan få hele odds 5,0 på, at Bayern går videre, hvis de registrerer sig netop nu.

 

Få odds 5 på Bayern-avancement her

 

Sådan får du odds 5 på Bayern

For at få odds 5,00 på, at Bayern München slår Besiktas ud, kræver det, at man ikke har en konto hos betfair. Man får det forhøjede odds på Bayern-sejr ved at benytte sig af et af de orange links på denne side. Disse fører direkte til betfairs hjemmeside, hvor man skal klikke på “Tilmeld dig nu >>”.

Når man opretter sig, er det vigtigt, at man benytter sig af promokoden ZFBJZK, der giver adgang til det forhøjede odds. Det tager ikke mere end et øjeblik at oprette sin konto, og hvis man får brug for hjælp, står betfairs kundeservice altid klar med en hjælpende hånd.

Når man har oprettet sin konto og indsat penge, skal man oddse på, at Bayern München går videre til kvartfinalen. Man kan spille op til 50 kroner til det forhøjede odds, hvilket giver en samlet gevinst på 250 kroner, når sejren er i hus.

 

Nemme omsætningskrav

Ofte bliver man hos bookmakere på internettet mødt med et hav af ublu omsætningskrav ved kampagner som denne. Det er heldigvis ikke tilfældet i denne omgang. betfair giver ens indskud, altså de 50 kroner, tilbage uden omsætningskrav overhovedet. Dermed kan de hæves med det samme, hvis man ønsker det. Nettogevinsten, altså de 200 kroner, skal herefter omsættes en enkelt gang i løbet af 90 dage til odds 1,50 eller højere.

Vi anbefaler, at man spiller hele gevinsten på en spil til så tæt på 1,5 som muligt. Når den kamp går hjem, får man 300 kroner tilbage. De 300 kroner er kontanter, og de kan derfor hæves. Hvis ikke kampen går hjem, kan man altid hæve sin originale 50’er, og dermed ikke have tabt en krone.

Det er ikke en bookmaker bonus, der gør en stenrig, men den er yderst nem. Dermed kan man endda argumentere for, at den er mere lukrativ end de store bonusser, der er næsten umulige at spille fri.

 

Sådan gik den første kamp

Besiktas rejste til München med tro på tingene, da de to hold mødtes for tre uger siden. Den tro forsvandt dog hurtigt som dug for solen. Domagoj Vida blev nemlig udvist efter blot 16 minutter, hvilket var tyrkernes dødsdom.

De holdt efterfølgende stand i næsten en halv time, men herefter gik luften af ballonen. Kort før pausen scorede Thomas Müller til 1-0 og i anden halvleg stod der Bayern München på det hele. Allerede i det 52. minut scorede Kingsley Coman til 2-0, hvilket formentlig slukkede Besiktas’ spinkle håb om at overleve kampen ud. I det 66. minut scorede Müller endnu en gang inden, Robert Lewandowski scorede to gange i kampens afslutning.

 Da kampen var slut havde Bayern haft hele 35 skud på mål, 12 indenfor rammen. Besiktas derimod havde blot et enkelt skud indenfor rammen. Derudover havde Bayern München bolden i hele 69 procent af tiden, hvilket understregede deres dominans.

 

Derfor går Bayern München videre

Bayern München er gigantiske favoritter forud for denne kamp. Tyskerne er blandt de absolutte favoritter til at vinde hele turneringen, og det vil være Champions League-historiens største sensation, hvis de bliver slået ud af Besiktas.

Der er dog intet, der tyder på, at Bayern München ryger ud. Tyskerne er markant stærkere end hjemmeholdet på papiret, og de er kendt for deres kynisme. Der er ingen tvivl om, at de vil gøre kort proces, når de spiller i Istanbul.

Der er altså ingen grund til at frygte, at Bayern går ud og laver en Paris Saint Germain imod Barcelona. De kommer til at gå professionelt til værks, så de kan komme videre i opskriften.

Statistisk set ser det også rigtig godt ud for Bayern München. De har scoret mindst to mål i deres fem seneste Champions League-kampe. Derudover vinder de stribevis af kampe i den hjemlige Bundesliga.

Samtidig er det værd at bemærke, at Besiktas må undvære flere vigtige spillere. For det første sidder Vida selvfølgelig ude med karantæne efter hans røde kort fra i fjor. Derudover må Besiktas også undvære rutinerede Pepe, Gökhan Töre og Atinc Nukan. Især de to førstnævntes fravær vil kunne mærkes.

Alt i alt er der altså intet, der tyder på, at Bayern skulle ryge ud. Det gælder derfor om at udnytte betfairs tilbud og sikre sig 300 kroner uden at risikere så meget som en krone selv.

 

Udnyt betfairs tilbud her