Odds på hvid jul i Danmark – Sker det endelig i år?

odds på hvid jul

Et af decembers helt store taleemner er altid, hvorvidt vi endelig får en hvid jul. De fleste husker formentlig deres barndomme som værende fyldt med sne, men der er desværre langt mellem dem. Julen er dog miraklernes tid, og hos NordicBet kan man oddse på, at vi får et julemirakel og hvid jul. Bookmakeren giver hele odds 8,50 på, at danskerne kan fejre jul i sneen.

 

Tror du på mirakler? Odds på hvid jul i Danmark

 

Hvordan defineres hvid jul?

Skal man vinde dette spil, er det ikke nok, at der ligger lidt sne ude foran ens hoveddør. NordicBet har i stedet lavet en klar definition på en hvid jul, så de kan behandle alle kunder ens. Den lyder således:

Mere end 90 % af Danmark skal være dækket af 0,5 centimeter sne den 24. december om eftermiddagen for, at der er tale om hvid jul ifølge DMI

Der er dog ingen krav til, hvornår sneen skal falde. I julefilm sner der altid juleaften, men dette er ikke et krav hos NordicBet. Her må sneen gerne falde flere dage i forvejen så længe, at den ligger på jorden om eftermiddagen den 24. december.

 

Få 1.000 kroner i oddsbonus

Har man ikke allerede en konto hos NordicBet, bør man oprette en hurtigst muligt. Lige nu kan man nemlig få en eksklusiv velkomstbonus på hele 1.000 kroner. Bookmakeren fordobler alle nye kunders første indskud med op til 1.000 kroner, hvilket sikrer en den perfekte start. Man kan således starte med hele 2.000 kroner på sin konto, hvis man indsætter 1.000 kroner. Mindre kan dog også gøre det, da NordicBet fordobler indskud helt ned til 100 kroner.

Når man har oprettet sig, og sat penge ind, får man adgang til en af Danmarks bedste bookmakere. Udover spil på hvid jul, kan man også oddse på danske og nordiske TV-begivenheder som Vild med dans og politiske valg. Man kan selvfølgelig også spille på sport eller prøve sidens sjove casino. Der er kort sagt noget til enhver smag.

 

Opret dig hos NordicBet her

 

Hvor ofte kommer der hvid jul i Danmark?

Der har kun været ni tilfælde af hvid jul i Danmark siden 1900, og statistisk set sker det hver tolvte år. Grunden til at det er så sjældent er kravet om, at 90 % af landet skal være dækket. På grund af de regionale vejrforskelle er dette et svært krav at møde. Der er markant flere tilfælde af lokal hvid jul, men dette er altså ikke nok til at spillet går hjem i dette tilfælde.

De hvide jule skete i:

 • 1915
 • 1923
 • 1938
 • 1956
 • 1969
 • 1981
 • 1995
 • 2009
 • 2010

I 1915, 1923 og 1981 sneede det på juleaften i store dele af landet, og i dele af landet var der endda snestorm. Faktisk var stormen i 1915 så slem, at regeringen måtte lukke en række veje og jernbaner mellem den 22. og 29. december. Det var især i Nordjylland, at vejret var slemt, og der blev målt hele -14 grader visse steder.

 

Her er oddsene på hvid jul i Danmark

Oddsene på om der kommer hvid jul eller ej, ser ud således:

 • Ja: odds 8,50
 • Nej: odds 1,04

Statistisk set bør man spille på nej. Hvide jule er sjældne, og der er som regel langt i mellem dem. Julen er dog en speciel tid, og et lille spil og et barnligt håb om en hvid jul, kan skabe mirakler.

 

Spil på landsdækkende hvid jul