Odds med forsikring mod mål i overtiden med Unibet 90+

unibet90plus

Du kender det sikkert ganske udmærket; alle dine kampe er gået hjem pånær én, og du sidder på kanten af sofaen med blikket fastlåst på TV-skærmen, hvor du kan se dine udvalgte helte krampagtigt forsvare en 1-0 føring  – i en kamp der vel at mærke burde været lukket og slukket for længe siden.

Med din potentielle vinderkupon knuget i den ene hånd holder du vejret da modstanderne – fire minutter inde i dommerens tillægstid – slår en lang bold ind i feltet, og du må se din kupons værdi decimeret til et rundt nul, da bolden pludselig ligger i nettet og dommeren kort efter fløjter kampen af. Lyder det bekendt? Det tænkte vi nok. Men det behøver det ikke gøre mere, for hos Unibet kan du nu få forsikring mod disse forfærdelige mål i overtiden.

Med Unibet 90+ kan du få forsikring mod mål i overtiden på en række markeder i Premier League, Champions League og La Liga. Alle tabende væddemål indgået før kampstart på væddemål på kampe i disse tre ligaer på følgende markeder, bliver refunderet op til 750 kr., hvis der bliver scoret i overtiden.

Dine evt. refunderede indsatser er ikke underlagt nogle gennemspilskrav, hvilket kun gør dette tilbud endnu mere attraktivt.

De gældende markeder for dette tilbud er:

  • Korrekt score
  • Halvleg/Fuldtid
  • Første målscorer
  • Sidste målscorer

 

Læs mere om Unibet 90+ her >>

* Regler og vilkår gælder

 

Husk at tilmelde dig Unibet 90+!

For at få denne forsikring skal du logge ind på din Unibet konto og tilmelde dig tilbuddet som du finder under Sport-kampagner i menuen.

Herefter er du klar til at spille på et af de ovennævnte markeder, og hvis der scores i overtiden og du falder af på din kupon, får du altså op til 750 kr. af din indsats refunderet.

Tilbuddet gælder for alle kampe i Premier League, Champions League og La Liga i hele 2015/16 sæsonen – dog gælder tilbuddet kun for gruppespillet i Champions League, og altså ikke de efterfølgende knockout-runder.

Du skal også huske at tilbuddet kun gælder for pre-match væddemål, så du kan altså ikke benytte dig af dette tilbud sammen med live-betting.

Tilbuddet gælder både singlespil og kombinationer. I tilfælde af en kombination vil det tabende Resultat, Halvleg/Fuldtid, Første Målscorer eller Sidste Målscorer blive betragtet som odds 1.00. Det samlede odds vil dog stadig bestå uanset uanset om det tabende Resultat, Halvleg/Fuldtid, Første Målscorer eller Sidste Målscorer er odds 1.00.

Regler og vilkår gælder som altid, men der er nu ikke de store dikkedarer i dette tilbud.

Unibet leverer hvad de lover med dette fabelagtige tilbud til når der er god værdi i et odds på de gældende markeder i dette tilbud. Og når du kan vælge frit på alle hylder i Europas velnok tre største ligaer, så finder du formentlig hurtigt nogle saftige odds, som du nu kan få forsikring på med Unibet 90+.

 

Tilmeld dig Unibet 90+ her >>

* Find kampagnen under Sport -> Sport-kampagner

 

Hvilke kampe blev forsikret?

På kampagne-siden hos Unibet, kan du løbende følge med i, hvilke kampe Unibet har udbetalt forsikring på pga. mål scoret i overtiden.

Kigger vi på de seneste fra Premier League herunder, kan man i eksemplet se alene d. 26. september var der to forsikrede kampe. Først da Olivier Giroud satte den ind til 2-5 i det 93. minut i kampen mellem Leicester og Arsenal og også da Cheikhou Kouyates scorede i det 93. minut i kampen mellem West Ham og Norwich, endte det altså med at Unibet måtte udbetale forsikring til alle der tabte deres pre-match væddemål på de gældende markeder.

unibet90_forsikring