Odds på Champions League og vind VIP billetter til FCK vs FCM

Hvis du er fan af FCK eller FCM – eller for den sags skyld bare er en sucker efter VIP-oplevelser – er der nu ekstra god grund til at spille på aftenens Champions League-semifinale mellem Atletico Madrid og Bayern München. Alle der omsætter for 500 kr. på Champions League-semifinalerne i denne uge (inkl. gårsdagens kamp mellem Manchester City og Real Madrid) er med i kampen om 3x VIP billetter til kampen mellem FC København og FC Midtjylland søndag d. 1. maj i Parken.

En VIP billet omfatter mad og drikkelse i Hall of Carlsberg Lounge samt billet til A5-sektionen på langsiden i Parken. Derudover får de heldige vindere af billetterne lov at mærke Unibets gæstfrihed, lover bookmakeren. Vinderne kan tage to venner med på VIP-billetten, som med sikkerhed bliver en interessant oplevelse mellem de forsvarende mestre og de (formentligt) kommende mestre i Parken.

Sådan deltager du i lodtrækningen:

  1. Tilmeld dig konkurrencen hos Unibet under “Kampagner”
  2. Omsæt for mindst 500 kr. på en eller begge CL-kampe i denne uge
  3. Vinderne får direkte besked torsdag d. 28. april kl. 18.00.

 

Kun væddemål på odds 1.40 (eller højere) tæller med i omsætningskravet til denne konkurrence, og du kan spille både pre-match og live. Det vil sige omsætning på kampen, mens den er i gang, også tæller med i omsætningskravet.

Unibet tilbyder flere end 375 oddsmarkeder på Atletico Madrid vs Bayern München i aften, og her kan vi afsløre, at Unibet giver odds 3.30 på Atletico, odds 3.10 på uafgjort og ikke mindst odds 2.50 på Bayern München. For det komplette overblik over odds på kampen, kan du besøg unibet.dk med det samme, og se det store udvalg af odds på kampen.

Deltag og odds hos Unibet her >>

 

atletico_vs_bayern_odds

unibet-580x330