Odds på Island til at nå semifinalen ved EM 2016

Islands_flag“Will Grigg’s on fire”, har de nordirske fodboldfans sunget hele sommeren, men hvis der i sandhed er nogen som er brandvarme, er det islændingene.

På søndag – d. 3. juli – kl. 21.00 kan temperaturen nå nye højder på Island, så selv ikke Heklas flydende lava kan være med. Det kræver dog en sejr over Frankrig, enten i ordinær spilletid eller via forlænget/straffekonkurrence, hvilket formentligt vil få både gejsere, vulkaner og stemningen i befolkning til at koge fuldstændigt over.

Skulle sensationen ske, at Island sender EM-værterne ud af deres egen turnering, kan det også koge helt over på din bettingkonto. Der er nemlig flotte odds at hente på Island til at nå semifinalen ved EM.

Spil på Island ved EM 2016 hos Unibet.dk >>

 

Odds på Island til at nå semifinalen ved EM

Der er flere måder, hvorpå du kan booke et bet på Island i EM-semifinalen hos Unibet.

Du kan spille på Island til at vinde mod Frankrig i ordinær spilletid til odds 8.75, eller du kan spille på Island til at gå videre til semifinalen, hvilket omfatter både forlænget spilletid og straffekonkurrence. Her er oddset på Island til at gå videre odds 5.50 netop nu.

Du kan også allerede nu spille på at Island går hele vejen i finalen (og vinder den), og her er der selvfølgelig også flotte odds at hente. Skulle Island vinde over Frankrig, venter der nemlig vinderen af Tyskland og Italien i semifinalen.

Læs også: Odds på Islands EM topscorer

 

Odds på Island i semi- og finale:

Island går i semifinalen i ordinær tid: Odds 8.75

Island går i semifinalen (inkl. forlænget og straffe): Odds 5.50

Island kommer i EM-finalen: Odds 21.00

Island vinder EM: Odds Odds 41.00

 

Spil på Island ved EM 2016 hos Unibet.dk >>

 

unibet-green-580x330