Odds på Islands topscorer ved EM 2016 i Frankrig

Islands_flagIsland hænger på ved EM 2016, hvor man nu er i kvartfinalen mod Frankrig. Undervejs er det blevet til fire flotte kampe, hvori Island har scoret i dem alle. Seks islandske mål har vi fået i slutrunden indtil videre, og de er sat ind af seks forskellige spillere.

Gylfi Sigurdsson, Kolbeinn Sigthorsson, Jon Dadi Bödvarsson, Arnor Traustason, Ragnar Sigurdsson og Birkir Bjarnason har lavet målene for Island indtil videre, og dermed er spørgsmålet om, hvem der bliver Islands EM-topscorer stadig helt åbent.

I denne odds-special ser vi på odds på Islands topscorer ved EM 2016 i Frankrig hos bookmakeren Unibet.

Læs også: Odds på Island i semifinale og finale ved EM

 

Hvem bliver EM-topscorer for Island?

Ikke overraskende er det Kolbeinn Sigthorsson som er favorit. Han lavede målet til 2-1 mod England i 1/8-finalen, og Sigthorsson kan spilles til odds 4.85. På favoritlisten efterfølges han af de fem øvrige målscorere for Island ved dette EM, og her er Jon Dadi Bödvarsson og Gylfi Sigurdsson de næste bud på listen til odds 5.00.

Birkir Bjarnason scorede målet til 1-1 mod Portugal, og han kan spilles til odds 5.50.

Arnor Traustason scorede det vigtige mål til 2-1 mod Østrig, som du sikkert har hørt den islandske kommentator fejre med et nærmest hysterisk skrigeri, og Traustason – skulle han score igen mod Frankrig – kan meget vel blive Islands EM-topscorer til odds 8.50. Samme odds er der på Ragnar Sigurdsson, som scorede sit EM-mål, da han udlignede til 1-1 mod England i Islands seneste kamp.

Spil på topscoreren hos Unibet.dk >>

 

Se samtlige odds på Islands EM topscorer hos Unibet herunder:

hvem_bliver_islandsk_em_topscorer