Odds på mobilen og få 100 kroner i bonus, hvis du taber

En større og større del af danskernes bets kommer i disse dage fra mobilen. Folk spiller, når de er på farten, og de vil ikke længere gå glip af gode spil bare fordi, at de ikke lige er i nærheden af en computer. Dette er bwin opmærksom på, og lige nu får alle bookmakernes kunder et risikofrit væddemål på 100 kroner, hvis blot man downloader deres app.

 

Opret konto hos bwin her

 

Sådan gør du

bwins tilbud gælder kun spillere, der har en konto hos bookmakeren. Har man ikke allerede en konto hos bwin, er denne kampagne en god anledning til at få ændret dette. bwin er en af de bedste spiludbydere på det danske marked, og her finder man en af markedets bedste livebetting-sektioner. Derudover har bwin et yderst stort spiludbud og høje odds, men det er virkelig livebetting-sektionen, der får dem til at skille sig ud fra mængden.

Opretter man sig hos bwin netop nu, er man i øvrigt berettiget til en flot velkomstbonus på hele 1.000 kroner. Bookmakeren fordobler simpelthen alle nye kunders første indskud med op til 1.000 kroner, hvorfor man er sikret en perfekt start.

Læs vores anmeldelse af bwin her.

 

Få 1.000 kroner i bonus hos bwin

 

Når man har sin konto klar, er alt man skal gøre simpelthen blot at downloade bwins sports app, der findes til både Android og iOS. Appen kan downloades i App Store samt på bwins hjemmeside.

Det første væddemål man spiller i appen er som bekendt risikofrit. Tabes dette væddemål dækker bwin tabet med en bonus på op til 100 kroner. Taber man for eksempel 80 kroner, får man en bonus på 80 kroner som kompensation.

Regler og vilkår

Kampagnen løber mellem den første januar 2018 og den 31. marts 2018. Kun væddemål på mindst 50 kroner placeret i bwins app bliver refunderet. Har man tidligere placeret et spil i bwins app, kan man ikke få refunderet sit tab.

Bonusser skal gennemspilles fem gange til minimum odds 1,70 før, at de kan udbetales. Dette skal i øvrigt ske indenfor 60 dage.

 

Spil hos bwin her