Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Oddset

danske-spil-oddset-580x330

Oddset er et velkendt fænomen i Danmark, som er startet af Danske Spil. Det udspringer sig af ordet odds, som betyder chancevurdering på en begivenhed.

Det falder oftest sammen med sportsbegivenheder, hvor man kan oddse på forskellige væddemål og deraf stammer ordet fænomentet Oddset.

Hos Danske Spil kalder man sportsbetting-sektionen for Oddset, og her kan du spille på alle de store sportsgrene som fodbold, tennis, golf, håndbold, ishockey og meget, meget mere.

Spil Oddset hos Danske Spil her >>

 

Spil Oddset på nettet eller din telefon

Før i tiden var det kun muligt at spille på Oddset hos din lokale Danske Spil forhandler. Det kunne være i en kiosk eller i dit lokale supermarked, hvor du skulle sætte krydser på din lille tipskupon og efterfølgende køre den igennem maskinen.

I dag er det dog blevet langt mere simpelt at spille Oddset, da du nu ikke længere behøver at gå ned i din lokale kiosk, men du kan gøre det på nettet. Du kan enten gøre det via Danske Spils hjemmeside på din computer, eller du kan hente Danske Spils app til din smartphone eller din tablet, hvor du ligeledes kan spille på Oddset.

Herfra er det bare fuld fart fremad, og du kan altså sidde og oddse på din telefon eller tablet, mens du sidder hjemme i sofaen, i bussen eller er på vej på arbejde.

 

Få 500 kr. i Oddset bonus

Som ny kunde hos Danske Spil, vil de gerne gå lidt ekstra for at forkæle dig. Danske Spil står derfor klar med en 500 kr. indbetalingsbonus, som du får på din første indbetlaing hos bookmakeren. Disse penge står til rådighed med det samme, som du kan bruge på Oddset.

Bonussen Danske Spil giver dig er en 100 % indbetalingsbonus, og Danske Spil matcher dermed din fulde indbetaling på helt op til 500 kr. Hvis du indbetaler 200 kr. så får du en bonus på 200 kr. og hvis du indbetaler 500 kr. så får du den fulde bonus, som er på 500 kr. I alt har du altså 1000 kr. som du kan bruge på oddset.

 

Sådan får du din bonus

For at modtage din bonus skal du endnu ikke have en konto hos Danske Spil. Hvis ikke du har en konto, skal du gøre følgende:

  1. Opret konto hos Danske Spil 
  2. Indbetal op til 500 kr.
  3. Odds for din indbetaling og bonus

 

Som du kan se, er det meget simpelt at modtage sin Oddset bonus fra Danske Spil, men der er naturligvis et par vilkår for bonussen.

Før du kan udbetale din Oddset bonus, skal du gennemspille din bonus 6 x til min odds 1.50. Så hvis din bonus er på 500 kr. skal du gennemspille for i alt 3000 kr. før du kan enten udbetale din bonus eller overføre den til Danske Spils casino/poker.

 

Spil Oddset Live

En ting der ikke var muligt i gamle dage var muligheden for at spille Oddset live. Du havde altså kun mulighed for at spille på kampe, som endnu ikke var gået i gang, og hvis først en kamp var startet, så var det bare ærgerligt, for det kunne der ikke laves om på.

I dag har du dog alle muligheder for at spille oddset live, da Danske Spil langsomt kom efter det og fik indført live odds i deres sortiment. Det er ikke kun online, at det er muligt at oddse live hos Danske Spil, du kan sågar også gøre det fysisk hos en af dine lokale Danske Spil forhandlere, hvor du kan spille live via deres LIVE oddset kuponer.

Ved livespil har du mulighed for at spille på en kamp, selvom den er i gang. Det er lige meget om der allerede er scoret et eller tre mål i kampen, du har nemlig mulighed for at spille på en masse forskellige udfald. Det er alt fra hvem der scorer næste mål, til hvor mange hjørnespark der kommer i kampen og meget mere. Alt dette har du mulighed for ved at spille Oddset Live.

 

Oddset: Den Lange, Vinderen, Matchen, Resultatet og Måljagten

Når du spiller Oddset har du rig mulighed for at vælge lige præcis det spil, som passer allerbedst til dig. Du kan spille den klassiske ”Den Lange”, hvor du forudsiger vinderen af en eller flere kampe, eller du kan vælge at spille Matchen, hvor du forudsiger første målscorer, halvleg/fuldtid og kampens resultat.

 

Den Lange:

Den Lange er det klassiske og meget populære 1-x-2 spil, som de fleste kender fra alle bookmakere. Her finder man en kamp, hvor man så skal vælge, om det er hjemmeholdet der vinder (1), om kampen ender uafgjort (x) eller om det er gæsterne der skal vinde kampen (2). Der er mulighed for at spille på langt de fleste sportsgrene på den lange, hvor det især er fodbold, håndbold, tennis, ishockey og basketball som er i højsædet.

På Den Lange har du så mulighed for at kombinere flere kampe, så du derved kan få et større odds og dermed sikre dig selv en større gevinst.

 

Vinderen:

Når du spiller vinderen hos Danske Spil, går du hen og spille på et bestemt udfald på en begivenhed. Disse er dog ofte langtidsvæddemål, og ikke hvor du spiller på en enkelt kamp. Det kan være alt fra, hvem der vinder Superligaen, hvem der vinder VM, til hvem der vinder Vild med Dans eller X-Factor.

Hos Danske Spil er der den fordel, at du får fuld gevinst, selv hvis der skulle være flere vindere. Det kan der naturligvis ikke være på ”Hvem der vinder VM eller Superligaen”, men hvis du spiller på, hvem der f.eks. bliver topscorer i Superligaen.

Her vil du hos de fleste bookmakere skulle dele din gevinst ud i det antal, som opnår samme antal scoringer. Hvis to spillere opnår det samme antal scoringer, så modtager du altså kun 50 % gevinst. Hos Danske Spil går de dog hele vejen og giver dig 100 %, uanset om der er flere vindere.

 

Matchen:

Matchen er et anderledes spil end den lange, da du her skal forudsige nogle forskellige udfald i løbet af kampen. Nu er det ikke længere nok at spå, hvem der vinder kampen, nu skal du også ramme de rigtige udfald.

På Matchen er der mulighed for at spille tre forskellige spil. Du kan spille på, hvem der vinder Halvleg/Fuldtid, altså hvem der fører ved halvleg og hvem der vinder efter de 90 minutter. Der er mulighed for at spille på kampens resultat, og så er der også mulighed for at spille på kampens første målscorer.

Vælger man at spille på Matchen får man hovedsageligt nogle højere odds, end hvis man blot vælger at spille 1-x-2. Matchen giver dog rigtig god spænding til dine kampe.

 

Resultat:

Er du god til at gætte resultaterne på fodboldkampe, så bør du helt klart kigge lidt ekstra på Resultat. Her har du nemlig mulighed for at spille på resultaterne af de fodboldkampe, som er du er interesseret i.

Du bestemmer helt selv, om du vil gætte resultatet af en enkelt kamp, eller om du vil kombinere to eller flere kampe. Du får typisk et rigtig højt odds, hvis du kan gætte tre resultater på fodboldkampe, og oddset kan let giver over 1000 gange pengene igen.

 

Måljagt:

Måljagten minder på mange punkter om Resultat, da du stadig skal gætte det rigtige resultat af fodboldkampene. Fordelen ved måljagt er dog, at du kan gætte på flere resultatet på den samme kamp, og dermed har du større chance for at vinde.

Du skal gætte udfaldet på tre fodboldkampe, men du kan gætte flere resultater på alle tre kampe. I stedet for at gætte på 1-0, 2-1 og 3-0 i de tre kampe, så kan du f.eks. gætte på tre resultater til hver kamp. Oddset du kan ramme i sidste ende er typisk rigtig højt, men jo flere resultater du vil gætte på, jo dyre bliver kuponen også.

Spil Oddset hos Danske Spil her >>

 

danske-spil-oddset-580x330