Bliv klar til CL – Optjen 100 kroner freebet til CL-kampene kun i dag!

 

Midtugen står i Champions Leagues tegn. Real Madrid tager imod Tottenham Hotspur, Napoli gæster Manchester City og Chelsea spiller imod Roma. Der er masser af topkampe i denne uge, og det skal man naturligvis udnytte til sine odds. Hos bookmakeren bwin kan man lige nu få et 100 kroner freebet på midtugens Champions League brag, hvilket blot gør underholdningen endnu større.

 

Få 100 kr freebet til midtugens CL-kampe >>

 

Sådan får du freebet

bwins kampagne er kun for folk, der har en konto hos bookmakeren. Har man ikke allerede en konto hos bwin, kan man passende udnytte deres fremragende velkomstbonus, hvor de fordobler ens første indskud med op til 1.000 kroner. Sætter man for eksempel 900 kroner ind, fordobler bwin dette beløb, så man starter med hele 1.800 kroner på kontoen.

 

Få op til 1.000 kroner i bonus hos bwin >>

 

Når man først har en konto hos bwin, er alt man skal gøre at tilmelde sig kampagnen. Herefter skal man placere et spil på mindst 200 kroner til minimum odds 1,70 i løbet af mandagen. Dette spil kan være både prematch og live, og det kan placeres på et hvilket som helst sportsmarked.

Når man er tilmeldt kampagnen og har placeret et spil, får man sit 100 kroner freebet til midtugens Champions League-kampe.

 

 

Tilmeld dig kampagnen her >>

 

Spilforslag til mandagens odds

Det er oplagt at bruge mandagens spil på Superliga-kampen i mellem AGF og Lyngby BK. Det er en kamp i mellem to hold, der har underpræsteret i denne sæson, men også to hold med nye trænere. Dette kan som regel sparke lidt liv i spillerne, og man må derfor forvente et intenst opgør i mellem to hold, der begge vil imponere deres nye chefer. Derfor anbefaler vi, at man spiller på over 2,5 mål til odds 1,87.

Mandagens anden store sportsoplevelse er Premier League-kampen i mellem Leicester City og West Bromwich Albion. Gæsterne har ikke vundet i deres seneste fem kampe, og de har blot vundet en af deres seneste 12 udekampe i Premier League. Leicester City er derudover stærkere på papiret, og vi anbefaler derfor, at man spiller på Leicester-sejren til odds 1,95.

 

Odds hos bwin og få 100 kroner freebet >>