Spil på Montenegro – Danmark og optjen 100 kr. freebet til Danmark – Rumænien

Der er VM-billetter på spil, når Danmark i aften gæster Montenegro i VM-kvalifikationen. Montenegro er i øjeblikket nummer to i kvalifikationsgruppen, imens Åge Hareides Danmark er nummer tre. De to hold har dog lige mange point, og vinderen af aftenens kamp kan dermed tage et stort skridt imod playoff-runden. Hvis kampen ikke var spændende nok, giver bookmakeren Unibet den nu et skud ekstra krydderi i form af et freebet. Placerer man et spil på minimum 100 kroner på Montenegro – Danmark, kvitterer bookmakeren med et 100 kroner freebet til landskampen imod Rumænien, der spilles i starten af næste uge.

 

Spil på Montenegro – Danmark hos Unibet

 

Sådan optjener du freebet hos Unibet

Unibets tilbud gælder kun folk, der har en konto hos bookmakeren. Har man ikke allerede en konto hos bookmakeren, kan det kun gå for langsomt med at oprette sig. Unibet er nemlig en af de bedste bookmakere på det danske marked, og de dækker virkelig ethvert behov. De har ydermere en af de bedste velkomstbonusser på markedet, da de fordobler ens første indskud med op til 1.500 kroner. Sætter man for eksempel 1.000 kroner ind, gør Unibet det samme, så man på den måde starter med hele 2.000 kroner på kontoen.

Læs vores anmeldelse af Unibet her.

Opret dig hos Unibet her og få 1.500 kr. i bonus >>

 

Når man først har oprettet sig, skal man tilmelde sig kampagnen. Dette gør man på Unibets kampagne-side. Herefter skal man placere et spil på minimum 100 kroner på Montenegro – Danmark. Dette spil skal være et singlebet, og det skal placeres før kampstart, Sidst men ikke mindst må det ikke kombineres med andre kampe.

Til gengæld kan man selv vælge helt frit, hvad man vil spille på. Man kan spille 1X2, Asian-handicap, målscore-spil og så videre, så længe at oddset er minimum 1,50.

Når man har placeret sit spil, får man et 100 kroner freebet til landskampen imod Rumænien.

Freebettet til kampen imod Rumænien sættes ind p ens spillekonto senest fredag klokken 20.00.

 

Optjen 100 kroner freebet til Danmark – Rumænien >>