Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Rediger væddemål hos bet365

bet365 er klar med en ny fed funktion, som giver odds-spillerne mulighed for at tilføje, bytte eller fjerne kampe fra igangværende kuponer. Har du f.eks. ramt tre ud af fire, men vil gerne booste oddset yderligere, kan du nu forsøge dig med at tilføje yderligere kampe, når du redigerer væddemål hos bet365.

Den nye funktion er allerede tilgængelig nu, og i denne artikel kan du læse mere om, hvordan du redigerer dine kuponer hos bet365.

Prøv funktionen hos bet365.dk

 

Hvornår kan du redigere din kupon?

Uanset om du har spillet en single kupon eller en kupon med flere kampe på, kan du redigere din kupon. Det skal indlednings vist nævnes, at bet365 ikke garanterer at alle dine kupon kan redigeres.

“Hvis Rediger væddemål er tilgængelig før en begivenhed, og vi ikke dækker begivenheden, mens den er i gang, vil Rediger væddemål ikke være tilgængelig, når begivenheden starter”, hedder det sig i regler og vilkår for funktionen. Samtidigt gælder den nye funktion kun for udvalgte populære sportsgrene som fodbold, tennis og basketball.

Det vil dog være muligt at redigere langt de fleste kuponer, og her gælder det, at du kan bytte tilføje, bytte eller fjerne kampe fra i gangværende kuponer, hvor Luk Væddemål-funktionen er tilgængelig.

 

Odds og indsats når du ændrer kuponen

Evt. afgjorte kampe på kuponen er selvfølgelig gået hjem til det odds, du oprindeligt fik på kampene, men alle i gangværende og ikke-startede kampe er genstand for odds-ændringer. Her tager bet365 udgangspunkt i de aktuelle odds på kampen (live odds), så dine odds kan altså både falde og stige på de resterende kampe med stor indflydelse på din endelige gevinst. Dette kan naturligvis være både godt og skidt, men heldigvis for dig, kan du se effekten af dine ændringer, inden du godkender din redigerede kupon.

Når du bekræfter dine ændringer, ændres også indsatserne på din kupon. Her tages der udgangspunkt i den nye Luk Væddemål-værdi, som nu bliver din nye indsats på kuponen.

 

Dette skal du være særligt opmærksom på

Der er en tidsforsinkelse, når en anmodning om redigering af væddemål godkendes hos bet365. Hvis oddset ændres eller et marked suspenderes på dette tidspunkt, er anmodningen om redigering af væddemål muligvis ikke succesfuld.

Du finder alle regler og betingelser for den nye rediger væddemål-funktion under Tilbud -> Funktioner hos bet365.

Prøv funktionen hos bet365.dk

Denne side er opdateret den 6. december og er et udtryk for skribentens egne holdninger.