Rundens kamp i Superligaen: – Spil på OB vs Brøndby

Superligaen vender tilbage i den kommende weekend efter en længere landskamp pause. Selv om vi elsker det danske landshold, er det nu alligevel rart at få Superliga-klubberne tilbage på græs.

I denne uge er rundens kamp i Superligaen her på bonusodds.dk OB vs Brøndby, som i øvrigt vises på Canal 9 søndag d. 20. november kl. 16.00.

Gæsterne fra Vestegnen er nr. 2 i tabellen, og det er OB også, hvis man vender avisen på hovedet. Det er altså top mod bund, og begge klubber har hårdt brug for tre point. Traditionelt spiller OB og Brøndby brag af kampe i Odense, og vi håber det bliver tilfældet igen på søndag.

Hos Unibet er der odds 4.50 på OB og odds 1.80 på Brøndby, mens uafgjort kan spilles til odds 3.65.

Spil på kampen hos Unibet.dk >>

 

Holdenes form

OB går ind til opgøret med en forfærdelig stime af resultater bag sig. I de seneste 11 kampe, har OB tabt ni og kun vundet én. Den seneste kamp var også på hjemmebane, hvor oprykkerne fra Lyngby kom forbi og snuppede alle tre point med en 1-2 sejr.

Krisen kradser i Odense, hvor Kent Nielsens job må hænge i en tynd guirlande til juletid, hvis der ikke snart kommer sejre på bordet.

I Brøndby går det anderledes godt, for her er man ubesejret i de seks seneste kampe, hvoraf fire er vundet. Brøndby var senest i aktion i Viborg, hvor Vestegnens drenge tog alle pointene med hjem efter en 1-2 sejr. Før da slog Brøndby AaB med 2-0 hjemme. Wilczek scorede for Brøndby i begge opgør, og er velnok den varmeste mand på den københavnske Vestegn i øjeblikket.

 

Odds på OB vs Brøndby

Hvis man vil spille på OB vs Brøndby, kan man passende se på odds hos Unibet, som altid er leveringsdygtig i høje Superliga-odds.

Herunder kan du se de mest populære odds på OB vs Brøndby, og når du besøger Unibet.dk, kan du også finde masser af målscorer odds på kampen og meget andet. Her er der f.eks. odds 5.75 på Teemu Pukki som første målscorer i kampen, hvor Kamil Wilczek kan spilles til odds 5.80. Fornuftige odds på de to Superliga-topscorer, synes vi.

Hos OB er der Rasmus Festersen og A.K. Jacobsen som er favoritter til at lave kampens første mål, og de kan spilles til henholdsvis odds 10.00 og 11.00.

Se de populære odds på OB vs Brøndby herunder, eller besøg bookmakeren med det samme og se alle odds på kampen.

Spil på kampen hos Unibet.dk >>

odds_ob_vs_bif