Sådan får du free bets hver dag under VM i ishockey

VM i ishockey er i fuldt gang for tiden, og det danske landshold har gjort en fin figur. Det er allerede blevet til mindeværdige sejre over blandt andet Finland og Tyskland, og i aften skal arbejdet gøres færdigt og kvartfinalepladsen sikres med en sejr over Letland. Det er en af de mest spændende og internationalt anerkendte sportsbegivenheder på dansk grund i lang tid, og det er selvfølgelig en begivenhed, man skal oddse på. Det bør man gøre hos bookmakeren bwin, hvor man ved at spille på VM automatisk optjener free bets.

 

Få free bets til VM i ishockey

 

Så nemt er det at få VM free bets

Det første man skal gøre for at få sine free bets er at tilmelde sig bwins kampagne. Man finder den på forsiden, men den kan også findes ved at trykke på kampagner i toppen af skærmen.

Man skal kun tilmelde sig én gang, da tilmeldingen gælder for hele slutrunden. Herefter skal man i gang med at spille løs på VM i ishockey. Man kan optjene et free bet på 50 kroner om dagen. Det får man ved at lave et kombinationsvæddemål med mindst to spil på, der begge er på odds 1,50 eller højere. Disse to spil skal afgøres på samme dag, og man skal spille mindst 100 kroner på kuponen. Indenfor 24 timer får man så sit free bet.

 

Kom i gang med odds på VM i ishockey

bwin er et oplagt sted at spille på ishockey verdensmesterskaberne. Bookmakeren tilbyder et væld af forskellige spilmuligheder til samtlige kampe ved turneringen. Disse spilmuligheder inkluderer selvfølgelig alle de klassiske varianter som vinderen af kampene, antal mål og resultat, men man kan også spille på mere eksotiske ting. Det kan for eksempel være, hvordan forskellige spillere klarer sig eller, hvem, der scorer kampens første point.

Udover VM i ishockey finder man hos bwin også odds på et utal af andre begivenheder. Bookmakeren har faktisk et af de største spiludbud blandt alle bookmakers, og det er ikke tilfældigt, at den tidligere for eksempel har sponseret Real Madrid og AC Milan. bwin er en bookmaker i absolut verdensklasse, og som spiller bliver man forkælet fra start til slut.

Det er dog ikke kun spiludbudet, der er i topklasse. Selve oddsene er også altid i den høje ende, hvilket gør det ekstra attraktivt at spille hos bwin. Dermed kan det også sagtens lade sig gøre at lave stort overskud hos bwin, imens man også kan vinde store gevinster uanset, hvilke sportsgrene man ønsker at spille på.

Hvis man ikke allerede har en konto hos bwin, får man som nu spiller en flot odds bonus. bwins bonus er på hele 1.000 kroner, hvilket er i den højere end i det danske marked. Man får bonussen ved at oprette en konto og indbetale penge. bwin fordobler herefter ens første indskud, så 100 koner bliver til 200 kroner og 1.000 kroner bliver til 2.000 kroner. Man kan maksimalt få en tusindlap i bonus, men man har selvfølgelig lov til at sætte flere penge ind, hvis man skulle have lyst til det.

bwins odds bonus skal gennemspilles seks gange til minimum odds 1,70. Så snart det er gjort, kan man frit udbetale sin bonus, hvis man skulle ønske det.

 

Hent odds bonus ved bwin

 

Tilbuddets regler og vilkår

bwins tilbud løber indtil den 20. maj 2018, når finalen ved VM i ishockey er færdigspillet. Dette tilbud kan ikke kombineres med andre tilbud.

Man kan hente sig ét free bet om dagen. Man har selvfølgelig lov til at spille så meget, man har lyst til, men det vil ikke give adgang til free bets. Man får sit free bet indenfor 24 timer, og det vil være tilgængeligt i syv dage. Hvis ikke man når at bruge det indenfor denne periode, forfalder free bettet.

Man bestemmer selv, hvordan free bettet skal bruges. Det kan bruges på alle former for betting hos bwin uden begrænsninger. Hvis free bettet går hjem, får man nettogevinsten udbetalt. Det vil sige, at man altså ikke får indskuddet, men kun selve profitten.

 

Få free bets til VM i ishockey