Sådan vinder du 1.000 kroner hver dag på Giro d’Italia 2018

odds

Cykelløbet Giro d’Italia er efterhånden godt i gang. Det er årets første grand tour, og der venter seerne mange spændende etaper. Giro d’Italia regnes af mange som sæsonens hårdeste løb på grund af de mange brutale bjergetaper, hvorfor det også er et af sæsonens mest populære løb. Nu bliver Giroen endnu mere spændende, da Unibet hver dag sætter 1.000 kroner på højkant til den spiller, der kommer tættest på at gætte, hvor lang tid den første rytter bruger på at komme over stregen. Derudover er der 10.000 kroner ekstra til spilleren med den laveste tidsdifference fordelt over alle etaperne.

Deltag i bet time hos Unibet

Sådan vinder du 1.000 kroner

Unibets konkurrence går under navnet BetTime. For at være med skal man blot tilmelde sig konkurrencen, der løber hver dag under Giro d’Italia indtil den 27. maj 2018. Der er i alt 21. etaper, hvorfor der altså er 21.000 kroner på højkant.

Inden hver etape skal man sætte BetTime-uret. Vinderen bliver den spiller, der mest præcis gætter den hurtigste rytters vindertid. Man gætter både timer, minutter og sekunder, så det gælder om at være præcis.

Man har et bud på hver eneste etape. Hvis man glemmer at afgive sit bud på en enkelt etape, bliver det automatisk sat til fem timer. Hvis flere spillere gætter på det samme, bliver gevinsten fordelt ligeligt mellem dem. Vinderne får alle direkte besked.

Kom i lyserødt og vind 10.000 kroner

Udover de daglige etapekonkurrencer har Unibet også en klassementskonkurrence. Hver eneste dag lægger bookmakeren tidsforskellen fra vinderens tid til deltagernes bud sammen til en leaderboard konkurrence. Den spiller med den laveste tidsforskel, når Giro d’Italia er slut, vinder 10.000 kroner kontant. Hvis flere spillere har samme tidsforskel, bliver der trukket lod for at finde vinderen.

Det er værd at bemærke, at man skal deltage på samtlige 21 etaper for at kunne vinde de 10.000 kroner.

Få 1.500 kroner i odds bonus

Man skal naturligvis have en konto hos Unibet for at kunne deltage i denne konkurrence. Det er til gengæld gratis at deltage, så der er ingen krav om, at man har penge på kontoen. Hvis man er cykelfan, så er Unibet dog en oplagt bookmaker at benytte sig af. Unibet har et hav af odds på cykling til både de store og de små løb. Hos Unibet finder man vinderspil samt et hav af match-ups og specials, hvilket gør det både underholdende og lukrativt at spille på cykling. Oddsene er samtidig altid i den høje ende, hvilket betyder, at man får endnu mere for sine penge, når man spiller.

Som ny spiller hos bookmakeren kan man hente hele 1.500 kroner i bonus. Denne bonus får man ved at oprette en konto og indsætte penge. Unibet fordobler herefter ens beløb med op til 1.500 kroner, hvorfor man altså er sikret en god start, når man skal til at oddse på Giro d’Italia og resten af Unibets store spiludvalg.

Det er selvfølgelig værd at bemærke, at Unibets bonus skal gennemspilles efterfølgende. Bookmakeren har dog et så stort spiludbud, at det ikke bør blive noget problem. Hver eneste dag finder man et hav af forskellige oddsmuligheder, så man løber aldrig tør for ting at smide sine penge efter. Man finder selvfølgelig odds på alle de største begivenheder, men Unibet dækker også en række nichemarkeder.

Bonussen skal omsættes seks gange til minimum odds 1,40. Det nemme gennemspilskrav gør det til en af de bedste bonusser i Danmark.

Opret konto hos Unibet her

Konkurrencens regler og vilkår

Det kræver tilmelding at være med i konkurrencen, der løber frem til den 27. maj. Hver dag er der 1.000 kroner i præmiepuljen. Man vinder ved at være tættest på at gætte den vindende rytters tid på etapen. Man skal gætte på både timer, minutter og sekunder. Giro d’Italias officielle hjemmeside, giroditalia.it, bestemmer vindertiden. Man skal aflevere sit bud senest en time før etapens start for at kunne vinde.

Man kan deltage én gang om dagen. Hvis ikke man deltager, men er tilmeldt, bliver ens bud automatisk sat til fem timer. Man skal gætte på samtlige etaper for at kunne vinde de 10.000 kroner.

Alle vindere får direkte besked i deres Unibet-indbakke og via telefon. Det sker senest to hverdage efter etapens afslutning. Alle gevinster overføres til vindernes Unibet-konto så hurtigt som muligt.

Unibet kan kun udbetale præmier til spillere med verificerede konti. Hvis ikke man har verificeret sin konto, skal man skynde sig at gøre det. Man har 72 timer til at få verificeret sin konto efter, at man har vundet en BetTime-gevinst.

Deltag i BetTime hos Unibet