Sådan vinder du VIP-billetter til semifinalerne ved VM i ishockey

bookmaker

Den 4. maj starter VM i ishockey, der spilles i Herning og København, og man kan netop nu vinde to VIP-billetter til semifinalerne, der spilles i Royal Arena i København lørdag den 19. maj. Disse er sat på højkant af bookmakeren Unibet, der er en af turneringens officielle sponsorer. Aftenen inkluderer mad, drikke og selvfølgelig ishockey i absolut verdensklasse. Alt man skal gøre for at vinde et par billetter er at oddse på ishockey inden den 6. maj. For hver 100 kroner man spiller, får man et lod til lodtrækningen, hvor der er tre gange to VIP-billetter på højkant.

 

Deltag i konkurrencen her

 

Så nemt er det at vinde

Det første man skal gøre, hvis man vil vinde to VIP-billetter til VM i ishockey er at tilmelde sig kampagnen hos Unibet. Man finder den under navnet “Vind VIP-billetter til semifinalerne i ishockey VM” under kampagner i toppen af skærmens højre hjørne. Så snart man er tilmeldt kampagnen, skal man oddse mindst 100 kroner på ishockey. Man bestemmer selv, hvilken ishockey man spiller på, og man styrer også selv, hvorvidt man vil spille før eller efter kampstart. Der er heller ingen minimumsodds eller lignende, så længe man altså spiller på ishockey.

For hver 100 kroner man spiller på ishockey, får man et lod til lodtrækningen. Man kan optjene lodder indtil den 6. maj, så det gælder om at give den gas indtil da.

Vinderne findes den 7. maj, hvor de får direkte besked. Unibet kontakter vinderne senest klokken 20.00.

 

Få odds bonus hos Unibet

Det kræver naturligvis en konto hos Unibet at deltage i denne konkurrence. Har man ikke allerede sådan en, kan det heldigvis nemt løses. Det gælder nemlig bare om at få oprettet en konto hos Unibet hurtigst muligt, hvorefter man kan tilmelde sig kampagnen og oddse på ishockey til den store guldmedalje.

Som ny spiller hos Unibet er man berettiget til en solid odds bonus på hele 1.000 kroner. Denne bonus får man ved at oprette en konto og indsætte penge. Unibet fordobler nemlig alle nye kunders første indskud med op til 1.000 kroner. Hvis man indsætter en tusindlap, så får man altså yderligere 1.000 kroner oveni hatten. Man kan dog selvfølgelig også vælge at indsætte mindre. Unibet fordobler nemlig indskud ned til 100 kroner, så alle kan være med uanset budget.

Som spiller hos Unibet får man adgang til et kæmpe spiludvalg, der inkluderer alt mellem himmel og jord. Ved VM i ishockey gælder det selvfølgelig odds på samtlige kampe i turneringen, odds på, hvordan det går de forskellige deltagerlande samt selvfølgelig et hav af specialodds på de forskellige kampe. Man kan for eksempel oddse på, hvilke spillere, der scorer, hvor mange mål der scores og meget mere.

Unibet er dog meget mere end bare ishockey. Det er måske også den allerbedste bookmaker på internettet til odds på cykling, hvilket er fremragende, hvis man har tænkt sig at oddse på Giro d’Italia, der også netop er startet. Man kan selvfølgelig også bare holde sig til odds på fodbold, hvilket også er muligt. Hos Unibet finder man odds på alle de største fodboldkampe, og disse krydres med en masse specials. Man kan for eksempel oddse på, hvordan forskellige spillere scorer deres mål, hvem der får kort og, hvilke hold, der vinder de forskellige turneringer. Det er nærmest kun fantasien der sætter grænser.

Sidst men ikke mindst har Unibet et hav af forskellige konkurrencer og kampagner, hvilket betyder, at man altid kan finde ekstra værdi som spiller. Det gør det selvfølgelig markant nemmere at vinde store gevinster på odds, hvis man får forøget værdi.

 

Hent odds bonus hos Unibet

 

Konkurrencens regler og vilkår

Man skal tilmelde sig før, ens spil begynder at give lodder. Spil på ishockey inden tilmeldingen tæller ikke med. Antallet af lodder opgøres per dag, så man kan altså ikke dele sine indskud over i flere dage. Man får først sine lodder, når ens spil er afgjort. Derfor skal man ikke spille på kampe, der først afgøres efter den sjette maj, hvis man ønsker at optjene lodder. Vinderne findes ved lodtrækning.

Der er i alt tre præmiepakker på højkant. Hver inkluderer to VIP-billetter samt mad og drikke. Man kan kun vinde én præmiepakke.

Billetterne er personlige, og de kan derfor ikke videresælges. Billetterne er til begge semifinaler, der spilles lørdag den 19. maj i Royal Arena i København.

Kun spil for rigtige penge giver lodder. Spil for bonuspenge eller free bets tæller altså ikke med. Vælger man at cashe out, tæller ens spil heller ikke med i konkurrencen. Det gør voidede spil heller ikke.

 

Deltag i konkurrencen her