Sort eller gul? Få 25 kr. gratis freebet hos bwin!

I weekenden blev den engelske Premier League sparket i gang, og i næste uge venter den italienske Serie A. Efter en lang sommerpause er topfodbolden altså endelig vendt tilbage til Europa. Udover de nationale ligaer så er kvalifikationen til Champions League og Europa League også gået ind i sin afgørende fase, og der er dermed nok kampe at spille på for tiden.

Lørdag den 12. august lancerede bwin så en ny kampagne under navnet “Sort eller gul?”, hvor alle, både nye og eksisterende brugere, helt kvit og frit kan hente et 25 kroners freebet på sportsvæddemål, der for eksempel kan bruges på en af de mange spændende fodboldkampe i denne uge.

 

Få gratis freebet hos bwin her >>

 

Sådan får du dit freebet

 

Både nye og gamle brugere hos bwin kan få freebettet. For nye brugere kræver det naturligvis, at de opretter en bruger hos bwin først. På samme tid kan de så passende hente bwins 100 % indskudsbonus på op til 1000 kroner.

Når man først er logget ind, så er alt det kræver at klikke på kampagnen, der findes over spillesedlen. Freebettet kan herefter bruges på alle sportsvæddemål indenfor en syv-dages periode efter krediteringen.

Der er ingen gennemspilskrav på en eventuel gevinst, hvilket vil sige, at pengene kan hæves med det samme.

Det er vigtigt at bemærke, at hver person, husstand og IP-adresse kun kan få ét freebet.

 

Opret dig hos bwin og få 100 % indskudsbonus her >>

 

Spilforslag til freebet

Mangler du inspiration til, hvad freebettet kan bruges på, så er der flere store fodboldkampe over den næste uges tid. Vi har set på odds fra bwin, og fundet et par spilforslag.

 

Qarabag – FC København: FCK går videre (1,45)

Qarabag er stærke hjemme, og det aserbajdsjanske storhold har også været i Europa League-gruppespillet fire år i træk, men københavnerne er stadig pæne favoritter. FCK er ganske vist ikke startet sæsonen i god form, og de har flere skader, men de er markant stærkere på papiret, og har et højere topniveau end Qarabag, der endnu ikke har været i Champions League.

Real Madrid – Barcelona: X (4,00)

Returkampen i årets spanske super cup ligner en tæt affære. Real Madrid vandt den første kamp i Barcelona med 3-1, men må undvære stjernen Cristiano Ronaldo, der blev udvist. Barcelona vil forsøge at genvinde æren efter åbningsnederlaget, men de imponerede ikke i den første kamp, og får det svært i Madrid. Real kan være tilfredse med at spille uafgjort, da det vil sikre dem sæsonens første trofæ, og de vil næppe tage de store chancer.

AGF – Brøndby: 2 (2,05)

Er man mere til spil fra den hjemlige andedam, så tager AGF søndag imod ærkerivalerne fra Brøndby. Glenn Riddersholms tropper er kommet skidt fra land i denne sæson, imens Alexander Zornigers Brøndby har etableret sig som mesterskabskandidater. På trods af dette kan man stadig få 2,05 på Brøndby-sejren, hvilket er pænt, når man tænker på de to holds form.