Sådan får du et 200 kroner free bet ved at spille 100 kroner på VM

Spil 100 kroner og få 200 kroner free bet til VM 2018 hos 888sport

1/8-finalerne er snart forbi ved VM i Rusland, hvilket betyder, at der er mindre end to uger til turneringen slutter. Det er derfor ved at være nu, hvis du vil gøre brug af alle de gode VM-tilbud, som der bare ligger og venter på dig ude ved bookmakerne. Et af de tilbud er 888sport kommet med. De giver nemlig samtlige nye kunder en mulighed for at få et free bet til VM på 200 kroner udover deres normale velkomstbonus.

 

Få dit 200 kroner free bet lige her

 

Hvad skal jeg gøre?

Det er ganske simpelt at få dette free bet på 200 kroner til VM hos 888sport. Alt du skal gøre er sådan set bare at følge disse fire rigtig lette trin.

  1. Tryk på det orange link foroven eller forneden.
  2. Opret en konto hos 888sport.
  3. Brug bonuskoden 100BONUS ved din første indbetaling
  4. Spil 100 kroner på et valgfrit VM-væddemål til minimim odds 1,50

Vores orange links tager dig direkte til 888sport. Her kan du nemt og smertefrit lave en bruger ved at udfylde alle dine personlige oplysninger. Når det er gjort, så mangler du egentlig kun at sætte nogle penge ind på siden. Når du gør det, så skal du huske at bruge bonuskoden 100BONUS, da det er den, som der giver dig adgang til denne kampagne. Minimumsindbetalingen er 80 kroner, men det er smartere at sætte mere ind, da 888sport fordobler dit første indskud med 100 procent op til 1.000 kroner.

Når der er penge på din bookmakerkonto, så skal du finde et godt VM-væddemål til odds 1,50 eller højere og spille mindst 100 kroner på det. Uanset udfaldet så vil du modtage et 200 kroner free bet til VM umiddelbart efter.

 

Opret en konto hos 888sport her

 

Hvorfor er det et godt tilbud?

Det er det af den simple grund, at du stadig kan få glæde af den gode velkomstbonus, som 888sport har. De matcher nemlig din første indbetaling med 100 procent helt op til 1.000 kroner. Det vil altså sige, at du får fordoblet dit første indskud OG modtager et free bet til slutrunden på 200 kroner. Indsæt for eksempel 500 kroner, og så giver 888sport dig en ekstra plovmand at spille for. På den måde har du 1.000 kroner at spille for plus dit 200 kroner VM-freebet. Det er da slet ikke en dårlig handel, vel?

For at spille din bonus fri, så skal den omsættes ti gange indenfor 90 dage til minimum odds 1,50. Det er nogle af de bedste betingelser på markedet. Du kan i øvrigt læse meget mere om denne gode bookmakere i vores anmeldelse af dem.

 

Hvad skal jeg spille på?

Det vigtigste er selvfølgelig at finde et taktisk smart væddemål med god værdi i. Der er heldigvis masser at vælge imellem hos 888sport, da de har mange forskellige markeder. Vi har kigget lidt på deres VM-udbud og har fundet frem til et par anbefalesværdige spil.

Det første der sprang i øjnene var en langtidsvæddemål på vinderen af VM. Her synes vi nemlig, at Brasilien ligner det klart bedste bud. Deres defensiv er bundsolid, og de har tonsvis af offensiv kvalitet. Hvis de brasilianske sambaspillere ender med at løfte VM-trofæet, så kan man få sine penge fire gange igen. Det synes vi bestemt er en god idé at smide 100 kroner efter.

Når du så får dit free bet, så skal det jo også forvaltes ordentligt. Da det jo er gratis penge, så synes vi, at man skal jagte et lidt højere odds end normalt. Man kan eksempelvis bruge sit free bet på, at Brasilien vinder VM og Harry Kane bliver topscorer til odds 7,00. Tottenhams goalgetter har allerede scoret fem gange, og han spiller 1/8-finale mod Colombia senere i dag. Derfor har han en rigtig god chance for at snuppe Den Gyldne Støvle.

Hvis det brasilianske landshold går hele vejen, og den engelske målmaskine bliver topscorer, så snupper man sig en rigtig stor gevinst på hele 1.600 kroner (400 kroner fra Brasilien og 1.200 kroner fra Brasilien+Kane).

 

Odds på Brasilien og Kane lige her

 

Regler og vilkår

Det er kun nye kunder hos 888sport, som der kan gøre brug af dette tilbud. Du kan også godt få den normale velkomstbonus samtidig med, at du benytter sig af tilbuddet. Du skal dog huske at bruge bonuskoden 100BONUS og stave den rigtigt, da du ellers ikke vil få dit free bet.

Dit VM-væddemål skal være på mindst 100 kroner til minimum odds 1,50 for at være gældende. Det kan både være en single eller en akkumulatorkupon. Derefter vil dit free bet vil være tilgængeligt indenfor 72 timer, og det skal bruges indenfor syv dage. Det er ikke tilladt at benytte sig af cash out-funktionen ved VM-væddemålet og/eller free bettet.