Spil på Danmark – Panama og få 100 kroner free bet

Danmark panama

Torsdag aften indtager Åge Hareides tropper Brøndby Stadion, når de møder Panama i en træningskamp. Det er en yderst vigtig kamp for de rød-hvide, der er ved at forberede sig til VM i Rusland. Faktisk er det den sidste landsholdssamling inden Hareide skal udtage sin bruttotrup til VM 2018, og derfor skal alle spillerne virkelig vise sig frem. Af samme grund må man forvente at se en gruppe fuldt koncentrerede danske spillere, der virkelig giver den gas. Man bør derfor også oddse på braget, og gør man det hos Unibet, kan man lige nu optjene et free bet på 100 kroner.

 

Skaf dit free bet her

 

Sådan får du dit free bet

Det er heldigvis yderst simpelt at optjene sit free bet. Man får det ved at logge ind på sin Unibet-konto og tilmelde sig kampagnen. Kampagnen finder man under “Kampagner” i toppen af højre hjørne. Herefter skal man oddse mindst 100 kroner på Danmark – Panama før kampstart til odds 1,40 eller derover. Man styrer helt selv, hvad man oddser på så længe, man møder kravet om minimumodds. Dermed kan man frit vælge blandt alle Unibets markeder.

Så snart man har spillet på kampen, har man optjent sit free bet. Det får man senest fredag aften klokken 20.00. Man får free bettet uanset om man vinder eller ej.

Man skal naturligvis have en konto hos Unibet for at kunne modtage free bettet. Hvis man ikke allerede har en konto hos Unibet, kan man som ny kunde hende en bookmaker bonus på 1.000 kroner. Bonussen får man ved at oprette en konto hos Unibet og indsætte penge. Bookmakeren fordobler ens første indskud med op til 1.000 kroner, så jo mere man sætter ind, jo større bonus får man også.

 

Opret konto hos Unibet

 

Det skal du spille på

For at få det maksimale ud af dette spil skal man selvfølgelig helst finde to spil, der går hjem. Dette er naturligvis lettere sagt end gjort, og især på Danmark – Panama-kampen er det svært at finde noget spilbart. Dette skyldes selvfølgelig, at det er en venskabskamp, hvor Danmark er kæmpe favoritter. Oddset på en dansk sejr er sølle 1,33, hvormed det altså ikke tæller med i denne kampagne.

Det bedste spil på kampen er, at Christian Eriksen scorer til odds 2,00. Eriksen har været i fantastisk form i denne sæson, og for nylig scorede han to mål for Tottenham Hotspur imod Swansea City i FA Cuppen. Samtidig blev han dansk topscorer i kvalifikationen, hvor han simpelthen bankede mål ind på stribe. Det taler også til Eriksens fordel, at han er Danmarks normale frisparks- og straffesparksskytte, hvilket giver ham ekstra chancer for at score.

Panama forventes at forsvare sig dybt tilbage på banen, og derfor må man forvente, at Eriksen kommer til at være meget på bolden. Danmark kommer til at dominere spillet, og alt skal gå i gennem Eriksen. Med ti forsvarsspillere i Panamas felt bliver det dog svært for danskerne at spille sig i gennem til chancer, hvorfor Eriksen formentlig kommer til at få mange chancer fra distancen.

Eriksen er dog ikke kun en god langskytte. Han er også blevet rigtig god til at finde plads i feltet, hvor han altid tror på, at han kan score. Eriksen er ikke længere typen, der kun lægger op til mål – nu scorer han dem også selv. Eriksen tror på hver eneste bold i feltet, han angriber dem med en sult, som han tidligere savnede.

Det er samtidig værd at bemærke, at Eriksen er en spiller fra en hylde, som Panamas spillere aldrig før har mødt. Panamas trup spiller alle for mindre hold i små ligaer, og de er ikke vant til at møde en verdensstjerne som Christian Eriksen. Derfor må man forvente, at midtbanespilleren virkelig kommer til at give den gas.

 

Regler og vilkår

For at få free bettet skal man tilmelde sig kampagnen før, man placerer sit spil. Kun spil på Danmark – Panama optjener free bet, og her skal man som bekendt spille mindst 100 kroner til mindst odds 1,40. Man må gerne kombinere sit spil på kampen med andre spil. Disse spil skal dog være afsluttet senest klokken 23.59 torsdag nat.

Man må ikke cashe out, hvis man vil have free bettet. Ligeledes kan man ikke bruge free bets eller bonuspenge til at optjene free bets. Kun spil for rigtige penge tæller altså. Man kan kun benytte sig af dette tilbud en enkelt gang.

Free bettet skal bruges indenfor fem dage efter, det er modtaget. Efter fem dage udløber free bettet, og det bliver fjernet fra ens konto. Free bettet kan bruges på alle markeder, og der er ingen krav om minimumsodds eller markeder.

 

Optjen free bet på Danmark – Panama her