Spil på VM i kvindehåndbold og få 200 kroner gratis live bet

få live free bet vm kvindehåndbold

Det er endelig blevet tid til VM i kvindehåndbold, hvilket betyder, at vi hver aften bliver forkælet med håndbold i verdensklasse. Stine Jørgensen, Kristina Kristiansen, Sandra Toft og alle de andre kæmper i disse dage for dansk ære i Tyskland, og det skal man selvfølgelig oddse på. Spiller man hos bookmakeren Unibet, kan man lige nu få et 50 kroner gratis live bet, der for eksempel kan bruges under en af Danmarks kampe. Dermed får man ekstra god grund til at håbe på dansk succes i Tyskland.

 

Støt det danske kvindelandshold

 

Sådan får du dit gratis live bet

Unibets tilbud gælder naturligvis kun folk, der har en konto hos bookmakeren. Har man ikke en konto hos Unibet, er der selvfølgelig råd for det. Det er nemlig yderst nemt at oprette en konto, og gør man det netop nu, får man ovenikøbet en flot bonus. Unibet fordobler alle nye kunders første indskud med helt op til 1.500 kroner. Dermed kan man altså starte med hele 3.000 kroner på sin konto alt efter, hvor meget man vælger at indsætte.

Unibet er i øvrigt en af de bedste bookmakere på det danske marked, og man bliver virkelig forkælet som kunde. De har hyppige kampagner og tilbud, og spiludbudet er derudover enormt. Derudover satser Unibet på håndbold, hvilket blandt andet understreges af, at de er officiel betting-partner for VM i kvindehåndbold.

Bliv klogere på Unibet med vores anmeldelse.

 

Når man har sin Unibet-konto klar, er det første man skal gøre for at få sit gratis live bet at tilmelde sig kampagnen. Denne findes på “kampagner”-siden, der findes i toppen af højre hjørne, når man er logget ind. Herefter skal man spille minimum 200 kroner live på VM i kvindehåndbold. Dette spil skal spilles som single, hvilket vil sige, at man ikke må kombinere det med andre kampe. Oddset skal i øvrigt være højere end 1,40.

Så snart man har gjort dette, får man sit 50 kroner gratis live bet. Det bliver indsat på ens konto senest klokken 18 næste dag. Dette kan man i øvrigt gøre hver dag under VM.

 

Regler og vilkår

Kampagnen løber mellem den 1. og 17. december, hvor VM i kvindehåndbold spilles. Man kan højst optjene et gratis live bet per turneringsdag. Ens gratis live bet er tilgængeligt i syv dage, hvorefter det vil forfalde, hvis det ikke er blevet brugt.

 

Spil på dansk sejr i Tyskland