Her er de bedste spillerspecials til FC København – Brøndby IF

Telia Parken. Foto: Michael715/Shutterstock

Der er lagt op til et brag af en kamp, når FC København søndag formiddag tager imod ærkerivalerne Brøndby IF. De to klubber er kendt for at spille intense og drabelige opgør, og denne weekends kamp bliver næppe anderledes. Otte point adskiller de to hold, og især hjemmeholdet er pisket til sejr. Som bettor er disse derbykampe ekstra interessante, og ser man på bookmakernes odds, er der masser af spændende spilobjekter. I denne artikel ser vi nærmere på nogle af de bedste spillerspecials på markedet.

 

Spil spillerspecials på FCK – Brøndby

 

Her er de bedste specials

Unibet er måske den allerbedste bookmaker, når det kommer til specials. Bookmakeren har et enormt spiludvalg, og alene på denne New Firm-kamp har de vanvittige 270 forskellige spilobjekter. Dermed kan man roligt sige, at der er noget til enhver smag.

Det er dog især, hvad angår spillerspecials, at Unibet skiller sig ud. Her kan man ikke bare spille på, hvilke spillere, der scorer eller får kort, man kan også spille på, hvordan de scorer samt meget andet.

Brøndbys tyske es Hany Mukhtar har været i rigtig god form på det seneste. Han har scoret tre mål i de seneste fire kampe, og han har derudover også lavet en række assists. Han er dermed virkelig kommet efter sin svage sæsonstart, og han får en nøglerolle imod FC København. Hos Unibet får man odds 24 på, at tyskeren både scorer og laver assist, hvilket stinker af værdi.

En af de ting, der altid går igen, når man ser Brøndby kampe er, at de gul-blå har svært ved at lukke ned for modstanderne. Brøndby lukker et hav af mål ind, og defensiven er hullet. Det er ikke fordi, at Brøndby er decideret dårlige defensivt, men de gul-blå har bare en uheldig vane med at lave unødvendige fejl. Og det sker især i de største kampe. Vi anbefaler derfor, at man ser nærmere på spil på FCK’s dygtige hurtige spillere til at komme på måltavlen, da Brøndbys forsvarsspillere også er langsomme.

Brøndby har ikke vundet i Parken i 13 år, men de har en gylden mulighed søndag. FC København har det svært for tiden, og de er ydermere hårdt ramt af skader. De må blandt andet undvære de defensive nøglespillere Erik Johansson og Nicolai Boilesen, hvilket gør ondt. Derudover spillede de i midtugen en hård Europa League-kamp imod tjekkiske Fastav Zlin. Disse europæiske midtuge-kampe har ofte skabt problemer for dem, hvorfor Brøndbys chancer altså er gode.

En spiller, der kan udnytte FCKs problemer er Teemu Pukki. Den finske angriber har brændt mange chancer i denne sæson, men han er stadig Brøndbys farligste angriber. Han kommer derudover altid frem til chancer, og han skal nok få hul på bylden snart. Derudover arbejder han altid hårdt defensivt, hvilket gør ham til en nøglespiller i søndagens derby. Hos Unibet får man odds 18 på, at Pukki både scorer og får kort, hvilket ligeledes ligner et fremragende spil. Pukki kommer til at tackle igennem, og han skal nok få sine chancer.

 

Få 1.500 kr. i velkomstbonus hos Unibet

Hvis man opretter sig hos Unibet netop nu, får man hele 1.500 kroner i velkomstbonus. Bookmakeren fordobler simpelthen ens første indskud med op til 1.500 kroner, hvilket sikrer den perfekte start hos dem. Hvis man for eksempel indsætter 1.000 kroner, kvitterer Unibet med det samme beløb, så man starter med hele 2.000 kroner på spilkontoen. En del af disse penge kan man derefter bruge på at spille på derby-kampen søndag.

Læs vores anmeldelse af Unibet her.

 

Få velkomstbonus hos Unibet her