Nu starter La Liga: Odds på Barcelona som mestre og Messi som topscorer

Barcelona_logoVi skal tilbage til 2012/13-sæsonen i La Liga for at finde det seneste eksemplar af en sæson, hvor Barcelona sikrede sig det spanske mesterskab, og Lionel Messi samtidig blev topscorer i den bedste spanske række. Dét år vandt Barcelona mesterskabet med 100 point (15 flere end Real Madrid) og Lionel Messi scorede i alt 46 mål (12 flere end Ronaldo).

Barcelona vandt også mesterskabet i sidste sæson, men her var det Luis Suarez som snuppede topscorertitlen i La Liga med 40 mål. Messi blev “kun” noteret for 25 kasser i La Liga i fjor, men det var bestemt heller ikke den argentinske troldmands største sæson i Barcelona.

I år forventes Messi at få en endnu større sæson, og da Barcelona samtidig er favoritter til at blive spanske mestre igen i år, er der måske god værdi i at kombinere et odds på Barcelona som mestre og Messi som topscorer.

Hos Unibet er der netop nu et special boosted odds på netop dét udfald, og her kan du få odds 5.00 på Barcelona som mestre og Messi som La Liga-topscorer.

Spil på La Liga hos Unibet.dk >>

 

Specielle odds på Barcelona i La Liga 2016/17

Hos Unibet kan du selvfølgelig også nøjes med at spille på Barcelona til at vinde mesterskabet uden at satse penge på topscoreren samtidigt. Unibet har odds 2.00 på Barcelona til at vinde mesterskabet netop nu, og tilbyder samtidigt odds 3.30 på Lionel Messi som topscorer i turneringen.

Du kan se de specielle odds på Barcelona før sæsonstarten herunder eller hos Unibet, hvor du finder flere boostede odds på de store ligaer i disse dage.

barcelona_lionel_messi_odds

Spil på La Liga hos Unibet.dk >>

 

Odds på Real Madrid, Atletico og de andre…

Barcelona er favoritter til at vinde det spanske mesterskab, men der er bestemt andre klubber som kan gøre sig gældende i år. Real Madrid og Atletico Madrid er selvfølgelig de første som popper op i tankerne. Real Madrid forventes dog at blive en langt større konkurrent til Barcelona i år, da Real kan spilles til odds 2.50 før sæsonstart, mens Atletico giver odds 12.00.

For en god ordens skyld nævner vi her, at der kun var tre point mellem Barcelona på førstepladsen og Atletico på tredjepladsen, da La Liga sluttede i sidste sæson.

Der var engang Deportivo La Coruna var en del af topkampen i spansk fodbold, men dem skal man måske ikke sætte sin lid til i denne sæson, medmindre man er på jagt efter et rigtigt “Leicester odds” til sæsonen. La Coruna er nemlig sat til odds 1501.

Sevilla vurderes til at være den tredjestørste udfordrer til Barcelona, og de tredobbelte Europa League-vindere kan spilles til odds 101.00, hvilket i vores optik er et helt uhørt godt odds. Det kræver dog stadig en stor sæson med masser af overraskelser, hvis Sevilla skal stige til tops og vinde klubbens bare andet mesterskab. Det første blev vundet i 1945/46, som af historiske årsager var en speciel sæson i europæisk fodbold.

Se alle vinderodds på La Liga herunder eller hos Unibet.

Spil på La Liga hos Unibet.dk >>

la_liga_vinderodds