Superligaen er tilbage! Få 100 kroner free bet lige her

Efter en lang og mørk vinterpause vender Superligaen endelig tilbage i denne weekend. Der er lagt op til et brag af en forårssæson, hvor Brøndby IF og FC Midtjylland kommer til at kæmpe hårdt om mesterskabet, imens kampen for at undgå nedrykning også bliver tæt. Bookmakeren NordicBet fejrer, at Superligaen vender tilbage ved at give alle kunder et free bet på hele 100 kroner til en valgfri Superliga-kamp. Dermed får man lidt ekstra at fejre samt en smule ekstra spænding, når de danske stadions igen bliver fyldt med passionerede tilskuere.

 

Hent dit free bet her

 

Sådan får du free bettet

Kun NordicBet-spillere fra Danmark kan udnytte dette eksklusive tilbud. Er man ikke allerede kunde hos NordicBet, bør man få dette ændret hurtigst muligt. Bookmakeren forkæler hyppigt spillerne med free bets og fede konkurrencer, så det er et oplagt sted at lede efter gratis værdi som oddser.

Som ny kunde hos NordicBet er man endda berettiget til en velkomstbonus på hele 1.000 kroner. Denne får man ved at oprette sig via et af de orange links på denne side, der fører direkte til NordicBet.dk, og indsætte penge. Så snart man har indsat penge, fordobler NordicBets ens indskud. Dermed kan man altså starte med 2.000 kroner på kontoen, hvis man selv indskyder 1.000 kroner.

Så snart man har oprettet sin konto og indbetalt penge, skal man tilmelde sig kampagnen. Dette gør man via forsiden, og det tager ikke mere end et øjeblik. Herefter skal man spille et kvalificerende væddemål på mindst 100 kroner på Superligaen til odds 1,50 eller derover. Lige så snart man har gjort det, får man sit 100 kroner risikofrie væddemål, som man frit kan placere på en valgfri Superliga-kamp.

 

Spilforslag

Kamp: AC Horsens – FC Midtjylland
Spilforslag: (1-0) 1
Odds: 2,28

FC Midtjylland er favorit til at løbe med Superliga-guldet, men ulvene undergik store forandringer i løbet af vinteren. Faktisk har Midtjylland solgt tre af sine allerbedste spillere i Alexander Sørloth, Filip Novak og Rasmus Nissen. Derudover sagde de også farvel til breddespilleren Jonas Borring, der skiftede til netop AC Horsens. Sørloth blev erstattet med den ukrainske angriber Artem Dovbryk, der i efteråret scorede 12 mål i 13 kampe for Dnipro Dnipropetrovsk i den næstbedste ukrainske. Hverken Nissen eller Novak blev dog erstattet, omend midtjyderne hentede de to centralforsvarere Bubacarr Sanneh og Erik Sviatchenko.

Det er dermed svært at komme udenom, at ulvene er svækkede. I forsvaret har de nu to urutinerede og uprøvede backer, imens angriberen er en ukrainsk lottokupon. Det er svært at se FC Midtjylland holde efterårets tårnhøje niveau, da de nye profiler også skal have tid til at falde til. Dette gælder især Dovbryk, da der er langt fra Ukraine til den danske Superliga. Dette så man senest, da OB lejede Maksym Koval for et par sæsoner siden.

AC Horsens derimod var en af efterårets store overraskelser. Bo Henriksen har bygget et fremragende mandskab, og det er bestemt ingen tilfældighed, at Horsens i øjeblikket ligger på en flot femteplads i Superligaen. Den gule fare er blevet uhyre svære at slå, og dette gælder især på hjemmebane.

Faktisk tabte Horsens slet ikke på hjemmebane i hele efteråret. Man skal helt tilbage til den 22. april 2017 for at finde Horsens seneste hjemmebanenederlag. Siden dengang har klubben spillet 13 hjemmekampe i træk uden at blive besejret.

I vinterpausen hentede Horsens derudover førnævnte Borring hos Midtjylland. Borring ligner en fremragende signing for Bo Henriksen og co, da han virkelig passer godt ind i Horsens’ system. Hans fysiske styrke, hurtighed og gå på mod bør gøre ham til en øjeblikkelig succes i den gule trøje. Desværre mistede Horsens til gengæld Sanneh til netop FCM, men horsensianerne har længe vidst, at han var på vej ud. Derfor har de forberedt sig grundigt på det scenarie.

 

Følg spilforslaget her

 

Regler og vilkår

Man skal huske at tilmelde sig kampagnen FØR, man spiller sit kvalificerende væddemål. For at bruge det risikofrie væddemål skal man krydse af i boksen i bunden af spillekuponen før, at væddemålet afgives. Man skal have minimum 100 kroner på sin spilkonto for at kunne placere free bettet. Kampagnen udløber den 19. februar klokken 23.59.

Free bettet skal bruges indenfor syv dage efter, det er blevet krediteret. Formår man ikke dette, vil væddemålet forfalde og blive fjernet fra ens konto.

Går ens free bet ikke hjem, får man sine penge tilbage med det samme uden gennemspilskrav. Vinder man, får man hele beløbet udbetalt inklusiv indsatsen. Nettogevinsten, altså gevinsten minus indsatsen, skal gennemspilles tre gange til odds 1,50 eller højere indenfor 60 dage. Det er værd at bemærke, at systemspil ikke tæller med i gennemspilningen. Så snart man har gennemspillet sin bonus, kan man frit udbetale pengene.

 

Opret konto hos NordicBet