Udbetal direkte til Mastercard hos disse bookmakere

MasterCard er utrolig populært over hele verden, og derfor kan det undre, at ikke mange bookmakere tilbyder muligheden for at udbetale direkte til MasterCard. Hos Unibet har man nu åbnet for muligheden, hvilket betyder, at Unibet-kunder nu både kan indbetale med og udbetale til MasterCard.

Hos Unibet kan du nu indbetale via Trustly og udbetale til Mastercard. Vores tal viser, at 50% af kort indbetalinger kommer fra Mastercard, så selvfølgelig skal der være mulighed for at udbetale til ens kort også”, hedder det i en pressemeddelelse fra Unibet.

Unibet er på den måde banebrydende, da ikke mange bookmakere tilbyder denne mulighed i øjeblikket. Forneden finder du listen over MasterCard-venlige bookmakere, men du kan også springe direkte til Unibet og foretage din første indbetaling.

Spil hos Unibet.dk her >>

 

MasterCard-venlige bookmakere

Vi opdaterer denne artikel løbende, når nye bookmakere åbner for MasterCard-udbetalinger i fremtiden, så du som MasterCard-kunde kan vælge en bookmaker, der giver dig den bedste udbetalingsløsning for dig.

I øjeblikket tæller listen kun ét MasterCard-venligt spillesite, men flere vil med sikkerhed følge i den kommende tid.

  1. Unibet

 

Forskellige bonusser hos Unibet

Unibet er ikke kun en bookmaker, som tilbyder MasterCard-kunder at hæve pengene direkte til kortet ved udbetaling. Unibet tilbyder også en række fede kampagner til sine kunder, hvoraf den første naturligvis er velkomstbonussen på op til 1500 kr.

Derudover får du ofte muligheden for at score dig et free bet/risikofrit væddemål på udvalgte topkampe, og hver uge kan du forsøge dig med en firling og få 5000 kr. oveni hatten på din gevinst. Bonusser og særlige tilbud er der nok af hos Unibet, og det er der også hos vores øvrige bookmakere, som du finder i listen herunder.

Det er dog værd at bide mærke i, at det kun er Unibet, som i skrivende stund tilbyder dig at udbetale direkte til MasterCard.