Unibet fejrer fødselsdag – Få 100 kroner risikofrit livebet

20 år er gået siden, Unibet blev dannet i 1997. Meget er sket siden dengang, og Unibet er gået fra at være en lille bookmaker, der modtog væddemål over telefonen i England til at have kunder i mere end 150 lande. Derfor kan Unibet nu med god samvittighed fejre sin 20 års fødselsdag, hvilket bliver gjort med stil. Bookmakeren giver nemlig alle kunder mulighed for at optjene et risikofrit livebet på 100 kroner.

 

Optjen risikofrit livebet hos Unibet >>

 

Sådan får du risikofrit livebet

Kun folk, der allerede har en konto hos Unibet, kan udnytte bookmakerens tilbud og få et risikofrit livebet. Har man ikke en konto hos Unibet, kan det kun gå for langsomt med at oprette en. Unibet er nemlig en af de bedste og mest pålidelige bookmakere på det danske marked. Lige nu tilbyder de i øvrigt op til 1.500 kroner til alle nye kunder i velkomstbonus. Unibet fordobler nemlig ens første indskud, så sætter man 1.000 kroner ind, gør de det samme. På den måde starter man altså med hele 2.000 kroner på sin spillekonto.

Læs vores anmeldelse af Unibet her.

 

Opret dig hos Unibet og få 1.500 kr. i bonus >>

 

Når man først har en konto hos Unibet, skal man huske at tilmelde sig kampagnen. Det gør man under kampagne-siden i toppen af højre hjørne. Herefter skal man placere et prematch-spil på mindst 200 kroner på sport. Der er ingen krav om, hvilken sport eller væddemålstype, men oddset skal være minimum 1,40.

Så snart ens prematch-spil er afgjort, får man sit risikofrie livebet.

Dette kan bruges på alle live-markeder.

 

Regler og vilkår

  • Man skal tilmelde sig kampagnen før, man placerer sit prematch-spil, ellers vil det ikke tælle som kvalificerende.
  • Kampagnen kører i mellem den 9. oktober og 28. oktober.
  • Man kan kun gøre brug af tilbudet én gang.
  • Udbetalingen af det risikofriespil er i kontanter, hvorfor der ingen omsætningskrav er.

Tilmeld dig kampagnen hos Unibet her >>