Spil på Stanley Cup og vind billetter til VM i ishockey i Danmark

Selvom vejret bliver bedre og bedre udenfor, er det tid til nogle af verdens største ishockey kampe. Disse spilles naturligvis indenfor i kolde ishockeyarenaer, og der findes ikke noget federe i verden. Stanley Cup playoff er netop skudt i gang, og VM i hosckey, der som bekendt afholdes i Danmark, er også lige rundt om hjørnet. Der er dermed masser af ishockey-action på kalenderen i de næste mange uger. Dette skal man selvfølgelig oddse på, hvilket man bør gøre hos Unibet. Bookmakeren har netop igangsat en stor konkurrence, hvor de dygtigste ishockey-oddsere kan vinde billetter til VM i ishockey senere på året. Billetterne er til både semifinalen og finalen, så der er god grund til at deltage.

Deltag i konkurrencen her

Så nemt er det at vinde

For at vinde billetter til VM-finalen og semifinalen hos Unibet skal man først tilmelde sig kampagnen. Dette kan man gøre via et af de orange links på denne side, der fører direkte til Unibets side. Alternativt kan man finde konkurrencen på kampagnesiden. Så snart man er tilmeldt konkurrencen, skal man i gang med at oddse på Stanley Cup.

Konkurrencen om VM-billetterne er en såkaldt leaderboard-konkurrence, hvor man samler point i takt med, at man vinder på sine kuponer. Hver vundne kupon giver point, så det gælder om at give den gas.

Point gives ud fra følgende formel:

Indsatsbeløb i euro x antal spil på spilkuponen x samlet odds på spilkuponen

Hvis man spiller ti euro på fem kampe til samlet odds 3,00 hedder regnestykket altså:

10 x 5 x 3,00 = 150 point, hvis kuponen går hjem. Man får endda dobbelt så mange point, hvis man spiller på mobilen.

Man mister ikke point ved at tabe, så det gælder om at spille så mange kuponer som muligt. Det betyder også, at man sagtens kan tillade sig at spille aggressivt. Hvis man går efter de høje odds ved mange spil på sin kupon, får man naturligvis mange flere point. Dermed behøver man heller ikke ramme så mange rigtige kuponer, som man gør, hvis man oddser konservativt og kun spiller singler eller doubler.

Få 1.500 kroner i bonus ved Unibet

Det kræver naturligvis en konto hos Unibet at deltage i konkurrencen om VM-billetterne. Hvis man ikke allerede er i besiddelse af sådan en, gælder det om at få oprettet en hurtigst muligt. Unibet forkæler heldigvis alle nye kunder med en lækker bonus. Dette sikrer en perfekt start hos bookmakeren, når man skal til at oddse på Stanley Cup.

Unibet har en af de bedste bonusser blandt danske bookmakere. Bookmakeren tilbyder alle nye kunder hele 1.500 kroner i bonus blot for at oprette en konto hos Unibet. Bonussen får man ligeså snart, man har indsat penge. Unibet fordobler ens første indskud, hvilket betyder, at man selv bestemmer størrelsen på sin bonus. Indsætter man 100 kroner, får man 100 kroner oveni i bonus, imens man med et indskud på 1.500 kroner altså får yderligere 1.500 kroner i odds bonus.

Bonussen skal efterfølgende gennemspilles seks gange til odds 1,40 eller højere indenfor 60 dage. Dermed er det også en af de nemmeste bonusser i Danmark at spille i gennem.

Udover den store bonus får man hos Unibet også adgang til en bookmaker i verdensklasse. Unibet har nogle af de højeste odds og det største spiludvalg blandt alle danske bookmakers. Derudover har bookmakeren hver eneste uge fede konkurrencer, tilbud og kampagner til kunderne, hvilket betyder, at det er ekstra nemt at vinde hos Unibet. Man får simpelthen så meget værdi som spiller, at det er svært at tage imod det hele.

Konkurrencens regler og vilkår

Der skal i alt findes fire vindere, der alle får billetter. Vinderne kontaktes direkte mandag den 23. april, når vinderen af Stanley Cup er fundet. Billetterne sendes til de adresser vinderne har indtastet på Unibet. Derfor er det vigtigt, at man sørger for at have den rigtige adresse stående.

Det er vigtigt, at man tilmelder sig før man begynder at oddse. Spil fra før tilmeldingen vil nemlig ikke tælle med på leaderboardet.

Odds på 1,39 eller lavere tæller ikke med i konkurrencen. Boostede odds fra Unibet Specials-kategorien tæller heller ikke med på leaderboardet. Alle spil i kombinationsvæddemål skal være på ishockey for at tælle med. Man må altså ikke kombinere sine odds på Stanley Cup med for eksempel fodbold, basketball eller cykling.

Man må gerne spille live spil, men hvis man casher ud, tæller gevinsten ikke med på leaderboardet.

Vinderne er de fire spillere, der formår at samle flest point i løbet af konkurrencen. Hvis to spillere ender på samme antal point, vil den spiller med flest vundne bets få den højeste placering. Hvis dette parameter også er uafgjort, vil den spiller, der har ramt det højeste odds, slutte øverst.

Leaderboardet bliver opdateret klokken 18.00 alle hverdage i løbet af kampagneperioden.

 

Opret konto hos Unibet her