Sådan vinder du fed fodboldtur til Spanien

Der er ingen tvivl om, at der i den spanske La Liga bliver spillet noget af verdens bedste, hvis ikke det bedste, fodbold. Med stjerner som Lionel Messi, Antoine Griezmann og Cristiano Ronaldo er alt andet næsten også uundgåeligt. Nu har du chancen for at komme til Spanien og se alle stjernerne spille live på stadion.

Bookmakeren NordicBet skal nemlig finde 32 deltagere til en fodboldtur til Spanien, hvor de blandt andet skal se Barcelona – Atletico Madrid på Camp Nou. I alt er der tre kampe på menuen, og der er dermed lagt op til en uforglemmelig weekend.

 

Vind en plads på NordicBet-bussen

 

Sådan vinder du

For at kunne vinde en plads på NordicBet-bussen, skal man naturligvis have en konto hos bookmakeren. Har man ikke allerede en konto, er dette en god anledning til at få oprettet en. Opretter man sig netop nu, kan man nemlig få både en velkomstbonus og en såkaldt transfer window bonus. I alt kan dette løbe op i hele 2.500 kroner alt efter, hvor mange penge, man sætter ind.

 

Opret konto hos NordicBet her

 

NordicBet har to sideløbende konkurrencer, hvor man i begge kan vinde en plads på turen til Spanien. Den første konkurrence er Højeste Odds-konkurrencen, hvor man skal ramme det højeste odds på en vinderkupon, og den anden er Højeste Omsætning-konkurrencen, hvor man optjener lodder i takt med, at man spiller. For at kunne vinde en billet, skal man tilmelde sig kampagnen, hvilket man gør via linket i bunden af artiklen. Herefter skal man naturligvis begynde at spille.

 

Højeste Odds-konkurrencen

Den første konkurrence er simpel. Her gælder det simpelthen blot om at ramme det højest mulige odds på sin kupon. Jo højere odds man rammer, jo større chance har man selvfølgelig for at vinde en plads på turen til Spanien. Kuponen skal naturligvis gå hjem, så det er altså ikke nok blot at lave en kupon til et højt odds.

Man skal spille mindst 50 kroner på sin kupon for at kvalificere sig til konkurrencen, men man kan til gengæld spille fra både computer, mobil og tablet. Man kan spille sin kupon som både single eller akkumulator, men systemspil tæller ikke med. Hver uge findes der to vindere her.

 

Højeste Omsætning-konkurrencen

For hver 1.000 kroner man spiller hos NordicBet, prematch og live, får man et lod til lodtrækningen om en plads på turen. Dermed har man større chance for at vinde, hvis man spiller mere. Man skal dog være opmærksom på, at kun spil til odds 1,50 eller højere tæller med i omsætningen. Man kan tjene op til ti lodder om ugen, og både spil fra mobil, computer og tablet tæller. Hver uge er der hele seks pladser til turen på højkant.

 

Det kan du vinde

NordicBet sparer ikke på noget, når de sender de heldige vindere til Spanien på fodboldrejse. Der er simpelthen sørget for det hele, så man ikke skal tænk

  • Fly til- og fra Spanien fra København
  • Drikkevarer og underholdning i NordicBet-bussen
  • Mad og drikke
  • Billetter til tre spanske kampe, inklusiv Barcelona – Atletico Madrid mellem den 2. og 5. marts
  • Tre nætters ophold i et singleværelse

 

Regler og vilkår

Kampagnen løber fra den 25. december til den 21. januar klokken 23.59. For at kunne vinde, skal man være tilmeldt kampagnen, hvilket kan gøres via de orange links på denne side.

Alle vindere får direkte besked mandag den 22. januar efter klokken 15.00. Herefter skal man bekræfte sin deltagelse indenfor fem dage for at få sin plads. Gør man ikke dette, går pladsen videre til den næste på listen.

Man kan ikke få byttet sin rejse ud med kontanter eller andre alternativer. Man kan heller ikke give sin vinderpakke videre til andre personer.

 

Tilmeld dig kampagnen her