Vind en rejse til VM i Rusland ved at spille på Danmark – Irland

Nu er der ikke lang tid til de altafgørende playoff-opgør mod Irland. Det fejrer NordicBet ved at udlodde en pakkerejse til VM i Rusland. Det eneste man skal gøre er at spille minimum 200 kroner til odds 1,50 eller højere på en af de to playoff-opgør. Man har altså to muligheder for at vinde. Derudover modtager man også et gratis livebet på 200 kroner.

 

Vind en pakkerejse til VM i Rusland

 

Sådan vinder du pakkerejsen til VM i Rusland

Først og fremmest skal man have en konto hos NordicBet. Hvis man ikke har det allerede, kan man endda få en velkomstbonus på 100 procent på sin første indbetaling helt op til 2.000 kroner. Indsæt for eksempel 1.000 kroner og modtag yderligere 1.000 kroner. På den måde har man hele 2.000 kroner at spille for.

 

Opret en konto

 

Når man har en konto hos NordicBet, skal man huske at tilmelde sig kampagnen. Derefter skal man som skrevet før placere et 200 kroners prematch-væddemål på en af de to playoff-opgør til minimum odds 1,50. Det kan både være et single- eller et kombinationsvæddemål, så længe den ene kamp er Danmark – Irland eller Irland – Danmark. Herefter vil man modtage et gratis 200 kroners livebet som kan bruges på samme kamp, som man har placeret sit væddemål på.

Læs vores anmeldelse af NordicBet her.

 

Det kan man vinde

Pakkerejsen til VM i Rusland inkluderer: To billetter til Danmarks første kamp. Hvis Danmark ikke kvalificerer sig, får man billetter til åbningskampen i stedet for. To flybilletter fra København til Rusland (tur-retur). Et tre-nætters ophold på et fire-stjernet hotel for to personer.

Som trøstepræmie udlodder NordicBet også 24 freebets på mellem 1.000 og 200 kroner som skal bruges til at spille på vinderen af VM. 2. til 5. pladsen får et freebet på 1.000 kroner. 6. til 15. pladsen får et freebet på 500 kroner. 16. til 25. pladsen får et freebet på 200 kroner.

 

Regler og vilkår

Svenske og danske NordicBet-spillere kan deltage i konkurrencen. Kampagnen kører fra den 6. november klokken 12:00 og frem til den 14. november klokken 23:59. Husk at trykke tilmeld på linket til kampagnen for at deltage i konkurrencen og modtage det gratis livebet på 200 kroner. Man kan maksimalt modtage to gratis livebets på 200 kroner (et per playoff-opgør). Hvis man vinder på sit livebet, får man nettogevinsten udbetalt, og den skal gennemspilles tre gange indenfor 60 dage.

 

Spil på opgøret