Sådan vinder du to VIP-billetter til FC København – FC Helsingør

vind billetter til telia parken

Mandag den 12. marts mødes FC København og FC Helsingør i Telia Parken i den næstsidste spillerunde af Superligaens grundspil. Det bliver uden tvivl en nøglekamp for begge hold, der virkelig har brug for at sætte point på tavlen. Dette gælder især FC København, der er i en hård kamp for at sikre sig en plads i top seks og dermed mesterskabsslutspillet. Derfor har københavnerne også brug for al den støtte, de kan få, når de løber på banen imod Helsingør. Vil man ind og se den kamp, kan man lige nu vinde to VIP-billetter til opgøret hos Unibet.

 

Vind VIP-billetter til Parken

 

Det er let at vinde

Konkurrencen her skyldes naturligvis, at Unibet er officiel bettingpartner for FC København. Dermed lægger bookmakeren et stort beløb hos hovedstadsklubben hvert eneste år, hvilket giver muligheden for at forkæle oddserne med kampagner som denne.

Der er i alt to gange to VIP-billetter på højkant hos Unibet. For at kunne vinde et af de to præmier, skal man først tilmelde sig kampagnen. Dette gør man via de orange links på denne side, der fører direkte til Unibets tilmeldingsside.

Når tilmeldingen er gennemført, skal man oddse minimum 100 kroner på denne weekends kamp i mellem FC København og OB. Man kan spille både før og under kampen, prematch og live, og man bestemmer selv, hvad man spiller på. Der er altså ingen minimumsodds eller lignende.

Så snart man har gjort dette deltager man i konkurrencen. Unibet trækker lod iblandt alle deltagerne, så det gør ikke noget, hvis ens spil ikke går hjem. Man får et lod per kvalificerende spil, så man forøge sine chancer ved at placere flere spil på kampen. Det betyder dog ikke noget, hvor mange penge man spiller, så længe man selvfølgelig oddser mindst 100 kroner. Et spil for 5.000 kroner tæller ligeså meget som et spil på 100 kroner, hvilket sikrer, at konkurrencen er fair.

 

Få 1.000 kroner oddsbonus hos Unibet

For de oddsere, der gerne vil deltage i konkurrencen, men som ikke har en Unibet-konto, er der heldigvis håb. Man kan nemlig sagtens nå at oprette en Unibet-konto og deltage. Som ny kunde hos Unibet kan man ovenikøbet også hente en kæmpe oddsbonus på op til 1.000 kroner. Denne bookmakerbonus får man, når man foretager sin førte indbetaling efter sin oprettelse. Denne indbetaling bliver nemlig fordoblet af Unibet, hvormed man selv styrer, hvor stor ens bonus skal være. Indsætter man 100 kroner, får man yderligere 100 kroner i bonus, imens man kan få 1.000 kroner i bonus, hvis man indsætter 1.000 kroner.

Lær mere om Unibets bookmakerbonus her.

 

Regler og vilkår

Man skal huske at tilmelde sig før, man placerer sit kvalificerende spil på FC København – OB. Har man ikke tilmeldt sig, tæller spillet nemlig ikke med i konkurrencen. Man kan ikke deltage i konkurrencen med bonuspenge eller free bets. Man skal altså spille for rigtige penge. Vælger man at cashe sit væddemål out i løbet af kampen, kan man ikke deltage i konkurrencen.

Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

 

Opret Unibet-konto og tilmeld dig