Vind tur til Copa del Rey-finalen med alt betalt

Det er næppe gået ret mange næser i fodbold-Danmark forbi, at Simon Kjær er blevet ambassadør for NordicBet. Den danske landsholdskrumtap skal fremover agere NordicBets ansigt udadtil, og det er bookmakeren godt i gang med at fejre. For tiden kan man få hele 1.000 kroner i odds bonus, hvis man indsætter 500 kroner hos NordicBet. Derudover har NordicBet netop nu en konkurrence, hvor 16 heldige spillere vinder en tur til Copa del Rey-finalen i april.

 

Følg i Simon Kjærs fodspor og slut dig til NordicBet

 

Sådan kommer du til Copa del Rey-finale

Den 21. april møder Simon Kjær og Sevilla FC Barcelona i den spanske pokalfinale i Madrid. Der er lagt op til et brag af en kamp, og den kan man nu komme ind og se. Dermed kan man være på plads, når Simon Kjær står overfår Lionel Messi, Philippe Coutinho og Luis Suarez. Det bliver kort sagt en fodboldoplevelse for livet.

I alt finder NordicBet 16 vindere, og alt man skal gøre for at vinde er blot at tilmelde sig kampagnen. Herefter skal man spille mindst 200 kroner til odds 1,50 eller højere i NordicBets sportsbook. Så snart dette er gjort, er man med i den store lodtrækning.

Udover muligheden for at vinde en tur til Spanien får alle deltagere også en overraskelse den efterfølgende mandag. NordicBet har også sat en række trøstepræmier på højkant, så man kan for eksempel vinde free bets, risikofrie spil og kontanter.

 

Det kan man vinde

NordicBet har ikke sparet på det mindste. Der er simpelthen sørget for det hele, når 16 heldige vindere sammen tager til Madrid for at se Copa del Rey-finalen. Selv de spillere, der ikke vinder, kan dog stadig se frem til store gevinster.

Turen til Spanien (20. – 22. april) inkluderer: 

  • Fly til og fra Madrid fra København
  • Billet til Copa del Rey-finalen
  • To overnatninger på et 4-stjernet hotel

 

Udover førstepræmien er der som sagt også sat en række trøstepræmier på højkant. Her kan man vinde:

  • Free bets på op til 5.000 kroner
  • Risikofrie spil på op til 1.000 kroner
  • Kontanter op til 2.500 kroner

 

Vind tur til Copa del Rey-finalen

 

På disse dage kan du vinde

NordicBets 16 heldige vindere skal findes over de næste fire uger. Hver mandag udtrækker NordicBet således fire vindere. For at være med i konkurrencen skal man tilmelde sig kampagnen først. Dette gør man på NordicBets kampagneside. Herefter skal man opfylde et enkelt krav:

  • Uge et: Omsæt for mindst 200 kroner til odds 1,50 eller højere mellem den 5. og 11. marts. Få præmie den 12. marts efter klokken 18.00.
  • Uge to: Omsæt for mindst 200 kroner til odds 1,50 eller højere mellem den 12. og 18. marts. Få præmie den 19. marts efter klokken 18.00.
  • Uge tre: Omsæt for mindst 200 kroner til odds 1,50 eller højere mellem den 19. og 25. marts. Få præmie den 26. marts efter klokken 18.00.
  • Uge fire: Omsæt for mindst 200 kroner til odds 1,50 eller højere mellem den 26. marts og den 1. april. Få præmie den 2. april efter klokken 18.00.

 

Få 1.000 kroner i odds bonus

For at deltage i NordicBets konkurrence skal man naturligvis have en konto hos bookmakeren. Hvis man ikke har en konto hos NordicBet, kan man dog sagtens nå at oprette en. Man kan nemlig optjene lodder helt indtil den 1. april. Det er dog klart, at jo tidligere man opretter sig, jo større chance har man for at vinde.

På grund af Simon Kjærs tilslutning til NordicBet får man som ny kunde lige nu også en stor odds bonus. For det første fordobler NordicBet alle nye kunders første indskud med op til 500 kroner. Derudover giver de også alle nye kunder et risikofrit væddemål. Størrelsen på dette afhænger af, hvor mange penge, man sætter ind.

Første indskud Væddemålsstørrelse
100 – 199,99 kroner 100 kroner
200 – 499,99 kroner 200 kroner
500 + kroner 500 kroner

 

NordicBets store odds bonus skal gennemspilles seks gange til odds 2,00 eller højere indenfor 60 dage. Vinder man derudover på det risikofrie væddemål, får man udbetalt nettogevinsten. Den skal omsættes tre gange indenfor 60 dage, hvorefter den kan udbetales.

 

Regler og vilkår

NordicBets kampagne gælder kun for danske spillere. Den løber mellem den 5. marts klokken 12.00 og den 1. april klokken 23.59. Man behøver blot tilmelde sig en enkelt gang for at være med i den store lodtrækning om de mange præmier. Hver gang man omsætter 200 kroner til odds 1,50 eller højere, får man et lod. Man kan optjene op til ti lodder om ugen. Disse lodder gælder dog kun med i lodtrækningen om turen til Madrid.

Det er værd at bemærke, at systemspil ikke tæller med i omsætningen. Til gengæld kan man spille både live og prematch og på både mobil, tablet og computer.

Man kan højst vinde én tur til Spanien. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter, og man kan ikke videregive den til en anden person. Kan vinderen ikke deltage, bliver der afholdt en ny lodtrækning.

 

Opret konto hos NordicBet