Wozniacki-fan? Vind en kamp med hende og V. Williams nu

Wozniacki

Nogle gange kommer der muligheder, der næsten er for gode til at være sande. Når det sker, gælder det bare om at slå til hurtigst muligt. En af disse er netop landet hos bookmakeren NordicBet, der har sat fire billetter på højkant til at spille tennis med Caroline Wozniacki og Venus Williams. Derudover kan man også vinde 10 x 2 billetter til Champions Battle-braget mellem de to tennisstjerner i Parken den 30. april. Dermed kan man altså komme til at opleve nogle af tennissportens allerstørste stjerner på allernæreste hold.

 

Deltag i konkurrencen her

 

Sådan vinder du en oplevelse for livet

Der er ingen slinger i valsen, når NordicBet afholder konkurrencer. Kravene til er altid helt simple, og som spiller er det nemt at finde ud af, hvordan man vinder. Denne konkurrence er ikke anderledes. For at snuppe en af de fire billetter til mødet med Wozniacki og Venus Williams skal man blot tilmelde sig kampagnen og oddse 200 kroner på tennis. Selv hvis man ikke vinder, er man garanteret en præmie, der kan være enten et free bet eller et risikofrit spil. Hver gang man har omsat for 200 kroner, får man et lod til lodtrækningen. Man kan få op til ti lodder, så det gælder om at give den gas, hvis man vil maksimere sine vinderchancer.

NordicBet trækker lod og finder vinderne den 26. april. Herefter bliver de selvfølgelig kontaktet direkte.

 

Ikke kontoejer? Kom igang!

Det kræver naturligvis en konto hos NordicBet for at kunne deltage i konkurrencen. Hvis man ikke allerede har en konto hos NordicBet, gælder det om at få oprettet en hurtigst muligt, så man kan komme ud og spille tennis med de kvindelige verdensstjerner.

Som ny kunde hos NordicBet får man op til hele 1.000 kroner i bonus odds. Denne bonus udbetales delvist som et free bet og delvist som en regulær indskudsbonus. NordicBet fordobler ens første indskud med op til 500 kroner, hvis man indsætter 500 kroner, får man altså 500 kroner oveni gratis.

Derudover får man et free bet på op til 500 kroner. Størrelsen af free bettet afhænger af størrelsen på ens indskud. Hvis man indsætter mellem 100 og 199,99 kroner, får man et free bet på 100 kroner. Indsætter man mellem 200 og 499,99 kroner, får man et free bet på 200 kroner. Indsætter man 500 kroner eller mere, får man hele 500 kroner i free bet. Man bestemmer dermed selv størrelsen på sin bonus.

For et indskud på 500 kroner, får man altså 500 kroner i bonus samt et free bet på yderligere 500 kroner. Det er 1.000 kroner i bonus for et indskud på små 500 kroner.

Bonussen fra NordicBet skal spilles i gennem seks gange til odds 2,00 eller højere indenfor 60 dage før, at man kan spille den fri. En eventuel gevinst fra ens free bet skal gennemspilles tre gange til odds 1,50 eller højere indenfor 60 dage, hvorefter man kan hæve den.

 

Opret konto hos NordicBet

 

Konkurrencens regler og vilkår

Kun danske kunder kan deltage i denne fremragende konkurrence fra NordicBet. For at være med skal man først tilmelde sig konkurrencen, hvorefter man skal spille for 200 kroner på tennis i mellem den 16. april klokken 12.00 og den 25. april klokken 23.59. Hver gang man omsætter for 200 kroner, får man et lod til lodtrækningen. Man kan maksimalt få ti lodder.

De fire vindere kommer til at spille tennis med Caroline Wozniacki og Venus Williams ved et lukket og eksklusivt pro-am-arrangement. Vinderne skal sikkerhedsgodkendes før, at de kan få lov til at spille. Der spilles om formiddagen den 30. april. Man skal bekræfte sin deltagelse indenfor 24 timer efter, at man har vundet.

Der er ydermere 10 x 2 billetter på højkant til Champions Battle 2018-kampen mellem Wozniacki og Williams på højkant. Den afholdes den 30. april klokken 19.00. Der vil ikke blive tilbudt et alternativ til kampen, hvis man ikke kan komme afsted. Billetterne skal enten hentes på NordicBets kontor i København fredag den 27. april eller ved Parken den 30. april.

Alle, der tilmelder sig konkurrencen og klarer omsætningskravet, får en præmie, der enten kan være billetter, risikofrie spil eller free bets.

Man bruger sit free bet eller risikofrie bet ved at krydse af på spilkuponen inden, man sætter sit spil. Man skal benytte sig af sin gave indenfor 60 dage. Hvis man vinder på enten sit risikofrie spil eller free bet, skal man omsætte nettogevinsten tre gange til odds 1,50 eller højere indenfor 60 dage. Systemspil tæller ikke med i omsætningen.

Man skal bruge det risikofrie spil eller free bet indenfor syv dage, da det ellers vil gå tabt. Man kan til gengæld bruge det til lige den begivenhed, man har lyst, og man kan bruge det fra både mobil og tablet og prematch og live. Der er altså muligheder nok.

 

Vind uforglemmelig tennisoplevelse her